Melikesiiiiii Merhaba anneler bu gün sabah kalktığımda iç çamaşırımda pembemsi leke gördüm ama yapışkanımsı değil ceviz büyüklüğünde pembemsi kanama olmuş gibi 39+3 günlük hamileyim nişan belirtsi olabilir mi
Deletedmom15257 Melikesiiiiii cnm nişan sumuksu oluyor ama bazen kanamada rahimin acildiginin ifadeside olabilir amaa bide bilemezsin ne olduğunu kanama sonuçta bence dr git daha iyi olur
Deletedmom15257 Melikesiiiiii 😘😘git canım.sonra haber ver tabi Inşallah açılma belirtisidirde sende sağ salim bi avazda kurtulursun
Melikesiiiiii Deletedmom15257 inşallah canım tek istediğim sağ sağlim doğurmak 😂😂😍😍 rabbim sizi de tek avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Gulseninannesi Canım ben çok alakasız bi soru sorucam. 2 yaşındaki kızıma oda yapıcam da fotoğrafındaki dolaptan istiyorum çok beğendim. Nereden aldın acaba ? Melikesiiiiii
Deletedmom15257 Melikesiiiiii evet cnm 1 ay oldu içinde inşallah iyi okcak dua edin ona teyzesi kizm dua bekliyor 😍😘
Melikesiiiiii Gulseninannesi internette görmüştüm bende yaptırdım canım özel olarak imalatçıya instagram varsa resim atabilirim odanın ☺️
Melikesiiiiii Dolap şifonyer beşik cibinlik raf hepsi 4250 liraya yapıldı tek tek fiyat bilmiyorum canım valla