Kbraa1221 Mervehorata92 evet kuzum astsubay🥺 1.5 senelik evliyiz, toplasan 6 ay beraber kalamadık. Suriyeye göreve gitti 5 ay geldi 2-3 ay sonra tayinini çıkardılar. Haliyle çok bunaldık mecbur kullanıcak izin bebek olucağı için 🥺
Mervehorata92 Kbraa1221 benımde 1 sene 3 ay 8 ay fln beraberdık canım anlayamıyorsun evlılıgın guzellıgını 😔 hep ozlem oluyor bıtecek dıyorsun ama gene bırsey cıkıyor
Kbraa1221 Mervehorata92 mesleği askerlikse özlem asla bitmez. Senin eşindemi astsubay kuzu? Rabbim canlarını sağ etsin herşey gelip geçicek ve çok güzel günler bizi bekliyor olacak❤️
Mervehorata92 anneyim30 anladım canım Allah herkesın yardımcısı olsun 🙏 Allah herkese gonlune gore versın
Cnss Mervehorata92 uzman çavuş eşim tayin olarak gitmedi geçici görev olarak gitti ama 2 yıldan fazladır orada geçici görevin ne zaman biteceği belli bile değil maalesef
Mervehorata92 Cnss orada eksık kısı de çok ondan uzuyordur inşallah yakın zamanda bıter de doner canım
Mervehorata92 Kbraa1221 yok canım subay üsteğmen o guzel gunler inşallah biran once gelır 🙏 o gunlerı dort gozle beklıyoruz 😊❤️ boyle morel buluyoruz Destekliyoruz bırbırmızı daha ıyı hıssedıyor ınsan
Omay0707 Allahım hepinize sabır versin güzel anneler benimde eşim asker Doguda 1 yıl evli olarak kaldık ama canımdan can gitti bi var bi yok şuan konyadayız çok şükür kavuştum darısı sizlerin olsun inşallah
Mervehorata92 Omay0707 amin canım 🙏 senın adına cok sevındım darısı bızım başımıza en kısa zamanda inşallah
Kbraa1221 Mervehorata92 aynen öyle canım🥰 İnşallah bebişlerimizide sağlıkla kucağımıza alırız eşlerimizde sağ salim dönerler😍