Fatosylmz27 35+0 hamileyim bebeğmin hrm boy hem kilosuna az 46 cm uzun bebek bekleme kilosu 2400 en fazla 3 kilo doğar dedi baya moralim bozuldu sütü günde 2 bardak içiyorum muz haftada 2 tane yiyebiliyorum napmaliyim kilosu toparlansin
Saricivciv Fatosylmz27 moral bozacak bir durum yok bence canım sağlıklı olsunda Benim oğlum 2600 doğdu gayet sağlıklı
Poyrazin_annesi Boyu normal degılmı ztn 49 santim fln doguyo bebekler bnce yıne uzar boyu anne karnında . Ztn normal bı bebek kılosu 2700 den başlıyormus
Deletedmom623737 Saricivciv aşırı sinirimi bozuyor şu olay kilolu doğunca saglıklımı oluyor şimdi valla anlamıyorm arkadaşım 4 kg dogurdu onla övündü
Fatosylmz27 eymeninannesii bilmiyorum zaten soğuk almsm öksürük mahvetti sesim kısıldı simdide buna moral bozdm
ElifT816 Anne ve baba boyu çok uzun mu? Daha rahat normal doğum yaparsın işte. Neden üzüldün ki sağlıksız dememiş sonuçta
Glbyz61 Deletedmom623737 kesinlikle öyle bende çok sinir oluyorum bu tarz şeylere 3 kilo doğacak gayet iyi şükretmek lazım sağlıklı kızımı 2. 900 doğurmuştum. Oğlum da 3 kilo veya üstü gelecek çok.sukur ki sağlıklı hiç takmam
Mirena Deletedmom623737 benim kızım 54cm 4090gr doğdu bu övünülcek bi durum değil doğurana kadar canım çıktı boya kiloya takılmamak lazım sağ salim doğduktan sonra gerisi önemli değil bence
Gamzeates Fatosylmz27 merak etmeyin ben 36 hafta da doğum yapmıştım oğlumu 2715 doğdu 47 cm idi eve cıktık 2500 oldu 2 aylıkken tosun oldu önemli olan sağlıklı olması anne sütü onları nasıl topluyor bir bilseniz 😇
ArelinAnnesi01 Fatosylmz27 benm 34 de 43cm falandı şimdi 38 olduk 49 cm kg 23oo dü şuan 3ooo kg olduk bunun yemeyle içmeyle alakası yok bünye meselesi 😊😊
Gizemin-minnakI @Fatosylmz2772 bence moralinizi bozacak bi durum yok . Bebekler biz ne yersek yiyelim alması gerektiği kadarını alıyor . Biraz genetik .
Azra_Mom Fatosylmz27 3 kilo doğması iyi ki zaten daha ne olucaktı yüksek kiloda olması iyi birşey değil düşük olması nasıl kötüyse yüksekte kötü zaten o durumda diyet öneriyorlar ve doğum zorlaşıyor sezeryan olmak zorunda bile kalanlar var kilodan sizin 3 kilo doğarsa gayet iyi hiç sorun yapmayın doktorun tarzı saçma
Zasli Fatosylmz27 Banada tam tersini söylüyor doktor. Kilolu olması sağlıklı olması anlamına gelmiyor. 3 gayet normal. Zaten 2500 üstü sağlıklı sayılıyor. Sağlıklı doğsunlar inşallah. Ama konuyu kafaya takıyorsan muz ve ceviz öneririm.
FusunF Fatosylmz27 moral bozacak ne var ki canım sağlıklı olsun yeterli doğunca kilo alır zaten 3 kilo az mı boyu da uzar böyle şeylere takılmamak lazım genetik sonucta ☺️
Esmanurs Fatosylmz27 niye moralin bozuldu canım sağlıklı olsun yeter benimki 2800 dogdu 2600 taburcu oldu şimdi 7 aylık 10kiloyu geçti. Sağlıkla sıhhatle kucagına al tek derdin kilo olsun
Mermaiddd Fatosylmz27 doktorunuz abartmış benim bebeğim 37+1 de doğdu,boyu 50 cm kilosu 2.830 seninkine iyi söylemiş üzülme
Busra2013 Fatosylmz27 3 kılo dogması azmi😂😂😂kiz sllsh sizi ne etmesin ben bebegim 2500 olsun die cabaliom sen 3 kiloya sz dion