Acemianne69 Yaklaşık 2 yıl sonra falan bi sebep olmamasına rağmen olmuyodu demek ki zamanı şimdiymiş 2.5 yıl oldu evleneli 11 haftalığız sağlıkla kucağıma alırım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
BuseTolga 5 aylık evliyim hemen hamile kaldım ama dış gebelik oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 8+2 yiz
MeyraRana Zehragniken hiç korunmadım temmuz 10 da evlendim 20 de kurban bayramında hamile kaldım ramazanda da doğumum var ☺️
Haticeey Zehragniken Evlendikten sonra 6 ay korunduk sonra bırakınca ilkte hamile kaldım 1 aylık kızım var şuan 🥰
Husna2734 Zehragniken 4 senelik evliyim hiç korunmadim olmadı ama çok şükür tüp bebekle hamile kaldım ve şu an 25 haftalık olduk oğlumla kimse umudunu kaybetmesin 🧿❤️
momalice Oğlum evlendikten bir ay sonra olmuştu ama ikinci çocuğuma hamileyim ve 9 ay sonra hamile kalabildim
Morningstar Zehragniken 2bucuk yıllık evliydim o kadar süre korunduk 😇korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım 😊
Mizgin09 Zehragniken Ben hiç korunmadım evlendikten 4 ay sonra ilk kızıma hamile kaldım kızım doğdu 4 aylıkken diğer kızıma hamile kaldım şuan 4 ve 5 yaşlarındalar ben ise 6 yıllık evli 2 aylık hamileyim 3 ncü çocuğuma şükür rabbime 🙏❤️🧿
Nurcanyks Ben 6aylik evliyim başlarda hep korunuyordum ama sonra korunmayı bıraktım anne olmak istiyordum çok şükür 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok güzel bı duygu tarif edilemez Allah istiyen herkese nasip etsin inş 🥰🥰
esgun Ben 3. Ayda hamile kaldım. Ama ovülasyon testi kullandığım ilk aydı. Bebek isteyenlere tavsiyem kesinlikle kullanın🥰