Pinar-25 Zehragniken evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım 4 yıl sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür rabbim aratmadı
busra2253 Zehragniken 2 yıllık evliyim ama korunmasız 3. Ayımızda hamile kaldım 😊 sabırsız olduğum için rabbim bekletmedi çok şükür
kubra_26esila Pinarpek valla detaylısı falan hepsi yapıldı çok şükür gayet sağlıklı allah korumuş doktorum extra bir araştırma işine girmedi 2 li 3 lü 4 lü detaylı taramaları yapıldı bir sorun yok dedi
Dygrc Bugün evliliğinin 26. Günü. Dün hamile olduğumu öğrendim 🤣 korunmayı bıraktığım ilk gün sanırım 🤗
kubra_26esila Zezeada bizler sorulan sorulara cevap verdik sen bi nasıl konuştuğuna dikkat et ne demek korunmayı bilmeyen kesim sen evlenmeden önce biliyordun heralde. Korunmanın bir değil birden çok çeşidi var ne saçma konuşmuşsun 3 sene korudum biliyormuşum demek ki olmamış sen kısaca cahil kesim diyorsun o emojiler falan iticisin.
Halimeuzun Zehragniken sezeryan olduğu için iki sene korunmak zorundaydım korunmayı bıraktıktan 3 yıl kadar sonra hamile kaldım 30 yaşımdayım ve kiloluydum 8 kilo verince hamile kaldım kilo da hamile kalmaya engel galiba birde yüksek tansiyon var herşeyi kafaya takan biriyim hamile kalamayanlara fikir olsun.
Emilie Korunmayı bırakınca 3 yıllık evliydim ve 2,5 ay sonra hamile kaldım şu an 7 aylık hamileyim :)
Halimeuzun Zezeada ADmin kimse bunu burdan alsın gebe ve hassas kişilere karşı çok seviyesiz bir yorum yapmış kendi tecrübesini yazmış kendisi küçük yaşta kalmışki bizlere de çirkin sözler söyleyebiliyor. #admin
Melisakrtl Halimeuzun Halimeuzun Ben evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim isteyerek heyecanla korunmayida bilirdim herkes icin oyle boyle sacma sapan cahil insanlari gormek uzuyo insani iyikide hamile kalmisim cok sukur :) aynen bu her kimse alsinlar bunu burdan gereksiz sacma sapan yorum yapiyor.
Gizemklc Yeni evlendigimde korunmayı bıraktıktan 2. Ay hamile kaldım 2. Gebeliğim sımdi 6 sene korundum korunmayı bıraktıktan 3.ay hamile kaldım 😊
Merve5306 Zehragniken Ben 3 yıllık evliyken korunmayı bıraktık. 1,5 ay sonra hamile kaldım elhamdulillah. Etrafımdaki bazı kişiler korunma, yoksa ilerde çocuğun olmaz vücut alışır falan demişti ama oldu çok şükür şu an 29 haftalık kızıma hamileyim.
2erkekannesiii 2015′de evlendim 1 yıl istemedim 1 yıl sonra hamile kaldım oğlum 2018 doğumlu diğer oğlum 2022 de doğacak 6 yıl bitti
Seross10 Zehragniken evliliğimin ilk gününden beri korunmadım ama evliliğimin 3. Yılında gebe kaldım kendi çabam ile kilo verdim ve sonucunda Rabbimde nasip etti
Yengecc33 Zehragniken Bende 1 bucuk yıldır evliyim korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım. 5+4 hamileyim. Bugun ultrason da 6 haftalık gözüktü.
Uysll Zehragniken 2 yıllık evliyim başından beri korunmadik polikistik overim var 2 yılın sonunda hamile kaldım 😊
3oglanannesi Zehragniken yeni evlendiğimde 2 ay sonra korunmayı bıraktım 13. Ayda hamile kaldım polikistik over olduğu için 2. De de öyle olur diye korunmayı düşündüğüm tarihten önce bıraktım aynı ay hamile kaldım hiç beklemiyordum 2. Daha çabuk oluyor