miraninannesii 4 seneleik evliyim 2 başarısız tüp Bebegin üstüne 4 ncu sene tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım Rabbim minik mucizemi verdi bana 🥰🥰 kimse umudunu yitirmesin Allah’tan ümit kesilmez
Fadime_durak Zehragniken evleneli tam 1yıl 1ay olmuştu hiç korunmadigim halde bir yılın sonunda hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim 🤭❤️
_nurgler 8 aylık evliydim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım şuan 40 haftalık olduk Zehragniken
Zanaservan Zehragniken ben 4 aylık evliyim hiç korunmadım ve şuan 5+4 hamileyim eşim çok istediği için hiç korunmadık 🥰🙏
Aslanmom1 BusAnna34 3 ay doldu canım. Doktor rahmin hazırsa 1 ay sonra bile olur ama değilse olmaz hemen demişti. O yüzden erkenmi diye düşünme bence rahim hazırsa tutunacaktır🤲🏻
hankayaa123 Zehragniken biz korunmadık düğün zamani da döllemeye denk gelmis 3. Hafta yada 4. Haftaya girerken öğrenmiştim 😂😂😂
Nermin_nur1 Zehragniken Evlendim ve o ay hamile kaldım 😂 ama olacağını düşünmedim yani ilk aydan olmaz heralde dedik eşimle ve oldu . Ama tabi o düşük oldu , 8 ay sonra tekrar kaldım oda düştü. Şu an yeniden hamileyim bakalım sağlıcakla gelsin bebişlerimiz❤️
Zezeada Zehragniken 1,5 senelik evliyim korunmayı bıraktıktan tam bir yıl sonra hamile kaldım 11+3 olduk 🧚🏽♀️
Miniklimonum Zehragniken ben korunmayı bıraktıktan sonra 2.denememiz de hamile kaldım ilk ay adet gördüm 2.de hamile kaldım