Busramom1 1.5 sene önce meme küçültme ameliyatı oldum 2 gün sonra doğumum mememi sıktım ucundan sarı süt geldi ellemedim ama sütüm olurmu emzirebilirmiyim bilemiyorum dr um tek çocuk diye süt kanallarımın çogunu bıraktığını söylemişti. Bu ameliyatı olan emziren varmı acaba.
Gonul_enes Busramom1 benim yakin arkadasim 1.cocugundan sonra yillar once kucultme ameliyati olmustu, onada ayni demis doktoru ,2.bebegi dogdu ilk gunler sutu geldi ama sonra kesildi, ya fizyolojik yada kanallari etkilemis ameliyat
Berilimnur Busramom1 ben de ilk doğumumdan sonra küçültme ameliyatı oldum ama ikinci çocuğum henüz olmadı..inşallah bol sütünüz olur..doğumdan sonra buraya yazabilir misini süt durumunuzu?
asel35ece Busramom1 ben bekarken olmuştum. Ameliyattan 3 sene sonra kızım doğdu ve 2 yaşına kadar emzirdim. Öyle çok aşırı üstümü başımı ıslatacak kadar süt olmadı ama kesilme falan olmadı. Zaten bana doktorum normalde de sütün olmayabilir sadece ameliyata bağlı bir durum olmayabilir dedi.
Smyye12 Busramom1 bende şuan 2. Ye hamileyim sporla falan küçülür mü acaba ilk gebeliğimden önce 75 80 bedendim şuan 95 ama biri portakal biri karpuz gibi psikolojim çok bozuluyor 2. Den sonra sütten kesilince sporla olmazsa ameliyat düşünüyorum sizin sürecini nasıl geçti ameliyat izi falan var mı herhangi bir sıkıntı oluyor mu nelere dikkat edilmeli ağrı acı falan oluyor mu ve 3. Çocuk düşünürsem sütüm olur mu süreçten bahseder misiniz
Busramom1 Gonul_enes yaa ona bile sevinirim en azından ilk ağız sütünü alsın bağışıklık için yoksa ilk kızımıda çok emziremedim yine gögüs probleminden
Busramom1 Busramom1 Gonul_enes benim çok stresli gecti emzirme dönemim kurdeşen döktüm lohusayken ilac tedavisi işe yaramadı kortizon vuruldum o dönem emzirme dedi dr sütüm azaldı zaten kızımın cenesi cok güclü degıldı genel de sagarak veriyordum busefer mama yla destekledim 1 yaşına kadar emzirebildim mama ile birlikte
Berilimnur Busramom1 olumlu düşünün şimdi de olan sütü emzirirsiniz doymadığı yerde de mama takviyesi yaparsınız hiç bişe olmaz..bir yıl anne sütü almış ilk kızınız doğacak bebişte bir yıl alsa yeter zaten daha ne alsın 😁 olumlu düşünün olumlu olsun az olur yetmezse takviye olur işte bu kadar 👍☺️
Gonul_enes Busramom1 ohhh misler gibi,yine emmis annesi, ben 3.cocugumuda meme mama idare ettim hatta bebeklerim yuzde 80 mama yuzde 20 meme emdi oyle buyuduler, dert etme oylede boylede buyuyolar
Busramom1 Berilimnur evet yok yok ilk kızımda mama verdiğim gün ağladım pskolojik olarak çok yıprattım kendimi busefer nasip artık olmasada dert etmeyecegim sağlıklı olsunlarda 🙏☺️
Busramom1 Gonul_enes çok teşekkür ederim evet ilk olunca biraz dış seslerin dedikleri can sıkıyor ikincide tecrübeli olup kendi bildiğimi yapmaya devam 🥰
Busramom1 Berilimnur 95 dd takıyordum ameliyat sonrası 85cc takmaya basladım yanında ciddi bi kiloda verdim ama şuan hamilelik emzirme inşallah geri büyümez.
Berilimnur Busramom1 Allah anneli babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🤲 gözünüz Aydın güle güle büyütün kuzunuzu..🌼☺️☺️ Nasıl emiyor mu süt durumunuz nasıl yeterli geliyor mu ? 😊
Busramom1 Berilimnur allah razı olsun 😍❤️emziriyorum evet var sütüm bebeğim sarılık oldu sınır da değeri ışın almasın diye mama da veriyorum yetmediği yerde. ilk 3 gun azdı emdikce artmaya basladı. Şuan gündüz hep meme de gece mama yla destekliyorum toparlar inşallah. Sizinde bol sütleriniz olsun inşallah 🥰
Berilimnur Busramom1 çok sevindim gözünüz Aydın☺️ Daha da artar inşallah..sağlıkla büyütün..inşallah darısı bana olsun