DuaElf Kızlar kaçıncı haftalarda oluyor nst ve çatı muayenesi? 34+5 olucam yarın doktor kontrolüm var. Ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo. Neden oluyo acaba? Yarın doktora ağrılarımı söyleyince alttan muayene eder mi?
ceydabrn DuaElf ben 36da nstye girdim 39um hala çatı muayenesi yapmadı. Ağrılarım oluyodu benim de normal dedi.
Kkbbra DuaElf 34. Haftadan beri giriyorum Yarın 36. Haftama gireceğim çatı muaynesi 37 de olur sanırım
Umudun_annesi123 DuaElf ben 35 haftadan beri nst ye giriyorum 38+1im şimdi hala catı muayenesi yapılmadı sanırım çatı yı sancı olduğunda yapıyorlar
ceydabrn DuaElf evet o da öyle söyledi. Deletedmom623737 bildiğim kadarıyla normal doğum düşünüyorsan bir noktadan sonra zorunlu. Utanılacak hiçbir şey yok rahat olun, en sağlıklı yolu bulmaya çalışıyor doktorlar da 😊
DuaElf Kkbbra bakalım yarın girecek miyim bende nst ye. Doktorum hiç konuşmadı bunlar hakkında merak ettim
Umudun_annesi123 DuaElf hafif sancılarım çıkıyor da demek ki yeterince degilmis🤷♀️vallq bende anlamadım
seymavardik DuaElf dün nst yapıldı ilk defa 32+3 te Çatı muayenesi içinde 37 dedi doktorum ve çok utanıyorum 🙈
DuaElf seymavardik size erken yapılmış nst 😊 çatı muayenesinde de utanılcak bişey yok doktorlar için ele yüze bakmak gibi bişey olmuştur 😅 ben sadece ağda kısmı için düşünüyorum ne zaman yapar diye temiz olmak için 🙈
esredn DuaElf her doktor çatı muayenesi yapmıyor. Benimkisi doğum anında gerekli olursa yaparım dedi mesela.
nurdgnn DuaElf 35. haftada nts ye aldı doktorum. her hafta geleceksin nts ye gireceksin dedi suan 35+3deyim. 37 haftada çatı muayenesi yapacak. neden herkes bu kadar çatı muayenesinden çekiniyor 😅 normal dogum yapmayı düşünen varsa illaki yaşayacağız bunu zaten
DuaElf nurdgnn çekinmekten ziyade ben ağda için şeyediyorum 😂 tam ağdalık değilim tek tük tüyler alsam mı almasam mı bakar mı onda kararsız 😂