Pellolello Merhaba sağlık ocaklarından yapılan aşılar hakkında bilgisi olan var mı dur ben şu an 18. haftadayım 24. haftaya kadar Tetanoz olmam gerektiği söylendi ama boğmaca difteri için bir şey söylemediler bilgisi olan var mı
Ocak2022 Pellolello Doğumdan önce 2 doz tetanoz yapıyorlar, doğumdan sonra da 2 doz var bana kart yazıp verdiler tarihlerini.. tetanoz harici başka bir aşı yok..
goktug93 Tetanoz tek bir aşı değil sevgili anneler 😌 difteri tetanoz tek bir aşı ve gebelikte yapılanda o
goktug93 Pellolello şahsen ben olmadım rutinde gebelere uygulanmıyorda zaten,doktor istemiyle yapılabilir belki. Kadın doğumcun mu dedi canım sana
Merve235 Pellolello tetanoz boğmaca difteri karışık oluyor iki doz vuruluyorsun.ben ilk dozumu oldum ikinci dozu olacağım haftaya
goktug93 Merve235 bahsettiğiniz difteri boğmaca tetanoz yani 3lü karma şu an bakanlık tarafından dağıtılmıyor. Ben sağlık ocağında hemşireyim sizin gibi gebelerin aşılamasını yapıyorum. Yapılan difteri tetanoz. Boğmaca yok.
Pellolello goktug93 beni sağlık ocagından aradılar henüz doktorml görüşmedim :/ hangi aşıyı olcamı şaşırdm Covid 3. Doz da geldi