Fatmnrzddd Durumunuza şükredin yine de 31. Haftada gelişim geriliği çıktı 33teyim bebeğim hala 1400gram 29. Haftasında ciğer geliştirici iğne vuruldu 1 2 hafta sonra sezeryan ile alınacak 2 kiloyu geçmiş haftası baya bir ileride bir sorun olmaz inşallah yine de
Cagla0707 sedacelikss yeğenimin eşi de aynı sorunu yaşadı 36+4 de doğum yaptırdılar 1850 denmişti kilosu 2150 gram doğdu ve bir gün sonra evine gönderdiler şimdi minik minik kilo almaya başladı allah büyük korkmayın rabbim yardım ediyor
sedacelikss Cagla0707 Dr da 300gr üstü de çıkabilir altı da çıkabilir ultrason yanıltıcı olabiliyor dedi inşallah üstü çıkar bizim de sağlıkla gelir,sağolun🙏🏻
yasemiinorhn sedacelikss bende de aynı durum var bende 36+1 deyim ama gelişimi 34 e uyumlu ve 2.300 kilosu.. Banada aynısını dediler 2 hafta daha bekleyelim 2.500 olunca doğuma alırız seni dediler. Çok üzülüyorum böylr olunca 🥺😔
sedacelikss yasemiinorhn ben de sabahtan beri çok üzülüyorum buna şükür tabiki ama hastaneden çıkarken de kilo verecek küvöze alınırsa diye korkuyorum😞
sedacelikss Elikra günde 2tane muz 2parça da kaşar yiyorum 2bardak da süt içiyorum tansiyonum normalken hep işe yaradı yükseldiğinden beri 1gram bile almamış😞
Sevgi25 sedacelikss aynı durumdayız ama bunu düşünmek bile bebeklerimize zarar veriyo ve strese sokuyo streste kilo almalarına engel dua edip yediğimize içtiğimize dikkat edicez 😊
sedacelikss Sevgi25 malesef aynen öyle bi döngüye girdim üzüldükçe kilo almıyor kilo almadıkça üzülüyorum napıcağımı şaşırdım. Ablam 6ay evvel 36+4te yeğenimi 2900 doğurdu kilo almıyor diye, ona çok üzülmüştüm biz 2500de kaldık🤦🏼♀️😞
sedacelikss Elikra kendisi de kızını aynı sebepten 34.haftada 2050 doğurmuş,sadece limonlu su işe yarıyordu diyor ben de onu denemeye başladım bugün başka bir önerisi olmadı yapacak çok bişey olsa düşük kilolu doğumlar hiç olmazdı korkma sağlıklı sonuçta diyor😞
Sevgi25 sedacelikss doktorum bana 2500 görsek yeter dedi ama o bile zor gözüküyor ama doktorum şunuda dedi 4000 kilo doğup küvöze giren bebekler var 2000 doğup çakı gibi olanlar bebeklerde var o yüzden sağlıklı olsun kilosu az olsun sonra dan alır
FatihBatur sedacelikss benim oğlum 37+6 da 2500 doğdu hemen şişliği geçince 2320 ye düştü ama cok şükür Allah’a kuveze falsn girmedi cunku emiyor ve kilo alıyordu sarılık falan da olmadı suan 4 yaşında :)