elfkara Oyyy ilk başlarda deli gibi ekşi yerdim bebisimin cinsiyeti erkek deli gibi tatlı yiyorum aklıma bi anda pişmaniye geldi hayatta yemem aklıma gelmeyen şeyleri canım ister oldu özellikle akşamları bu saatler de tatlı istiyor sizde durumlar nasil😁
kahvesever__ elfkara ben hamileliğimi boyunca hep tatlı yedim şuan da bir haftadır canım çemen istiyor bulupta yiyemiyorum
Mevaninannesiii elfkara ya ben de senin gibiyi ilk zamanlar deliler gbi ekşi acı yedim şimdi hep tatlı yemek istiyorum 23 haftalık olduk cinsiyetimiz net değil pozisyon vermiyor doktor ayrıntılıda emin değilim pozsiyon vermiyor vermediği için kız olabilir dedi sadece tahmin🙄
Nzli-brfn00 elfkara bende tam yatağa geçiyorum aklıma çağ kebabı geliyor sonra etli çiğ köfte geliyor kuzu şiş geliyor😩 gün boyu sorun yok ama yatağa geçer geçmez bunları istiyorum
Ftynur elfkara 10+3 olduk hala ekşi ve acı istiyor canım şuan 2 lavaşlı turşu domates rokalı bi çiğköfte olsa yerdim😋😒
oguzweannesi elfkara bende öyle valla başlarda eksi tuzlu yedim tatlidan tiksindim şimdi de sadece tatlı yiyorum pişmaniye dedin aklıma iyi düştü ne yesem diyodum gidip aldırıyım hemen 😂😂 ben hep ağır tatlı istiyorum ama zararlı diyolar kadayıf künefe tarzı şerbetli şeyler istedim . Tutamıyorum kendimi konusturmayın ağzım sulandı bay bay😂