Ersibneh Bogazım da sanki kalbim atıyormuş gibi ve nefesim daralıyor kalbim sıkışacak gibi sizde de oluyor mu 18 haftalık gebeyim
Missewos Ersibneh uzanincami oluyor canim o bendede oluyor sanki agzimin icinde kalp carpiyor uzaninca
rabiamustafa Ersibneh ohooo bunlar iyi günler canım hele biraz daha büyüsün o nefes alamamak varya yatağa girdiğimde koşudan gelmiş gbi nefes alıp veriyorum uykuya dalana kadar ne çekiyorum 38e giricez 1gün sonra inan 3yastık üst üste yatıyorum bacak aramdakiler dışında 😒
Tugba_k5 Ersibneh ay bende öyle 27. Haftadayım. Birden bi geliyo boğazıma zonk zonk diye sanki. Özellikle uzanınca oluyor. Yemek yiyip hemen uzanmamak lazım o da etkili çünkü
Hurimsi Benimde sanki ciğerimi sıkıyolar gibi nefes alamıyo gibi oluyorum 16 haftalık olduk birine söylediğimde de daha şimdiden böyle diyosan diyip gülüyolar kalp atışlarım çok hızlı bnde anlam veremedim.
Tugba_k5 Ersibneh tiroid hapı kullanıyorum 25 mg. Haftanın 5 günü tam 2 günü yarım içiyorum çok yüksek olmadığı için doktorum böyle önerdi. Belkide tiroidten bilemiyorum 😐