Birkaç mağazada baktım hoşuma gitmedi. Sırt çantası olarak düşünüyorum. Hangi markaları aldınız
Bebek çantası
Sunveno. Bebeğim dogdu kullanıyorum çok kullanışlı. Muadilleri İnstagram da flan satılıyor😊
Kanz sırta takilabiliyor kola da takma aparatı var öyle nette görüldüğü gibi degil daha büyük mamaları soğutmama bölümü de var
Dilekahinzen Adidas ta indirim vardı ordan aldım mama için zatren termus vs alınıyor sıcak su için inşallh gerek kalmaz baya büyük ve kullanışlı ki biz daha çok eşimin de taka bileceği bir şey aldık instdaki leri ben beğendim ama o ben takmam dediği için güzel ama
Deletedmom444 kanz derken nerden aldınz tam olarak
Dilekahinzen polo marka aldım içi çok geniş kullanışlı soğutmama bölümüde var küçük biberon içinde ayrı var indirimden almıştım ben
Dilekahinzen Adidas Kids den yavru ağzı renginde çok cici bi sırt çantası aldım ☺️
hafsa2020 kraft 1702 anne bebek bakım çantası yanlış yazmışım n11 den aldım suandada indirimde
Dilekahinzen instagtamdan lequeen marka aldım. Sırt çantası Bebek arabasına da asılıyor. İçi baya kullanışlı biberon bez hepsinin ayrı ayrı yeri var içi de baya geniş. Tavsiye ederim