Zh602145 canim bana da aynisini diyorlardi hic kafana takma 20+6 haftalıgım hicbirsorunum olmadı kusma dısında hamileligimi ogrendigimde 8 haftaliktim we o kadar temizlik yaptimki o gune kadar boya badana isleri mi dersin agir kaldirmakmi cam silmekmi aklına ne gelirse.. ne bir damla kan gördüm ne ağri cektim sapasaglamım. 3 gun once 2 parca kiyafet aldim cinsiyeti belli diye.millet diyoki dogmamis cocuga don biçme ne biliyon bisey olcak belki diyo 7.ay doldurulmadan alınmazmışmış da bilmem ne..bende dedim walla şükür bi sıkıntım olmadı bu zamana kadar boyle senin gibi olumsuz şeyler söyleyen insanlardan da uzak durdugum sürece birsey olmaz ben 30 yasindayim okumus biriyim cahil degilim bebegime neyi nezaman alacagimi ben bilirim karnim burnumda esya almaya micikcam kis gününde dedim birde esimi son zamanda sıkıstıramam maddi olarak.yawas yawas aliyorum dedim birdaha da kimseden tık ses cıkmadı oyle diyene hic susma kim olursa olsun canim.ne kendini ne bebegi uzme kimse senden we bebeginden daha degerli degil