Burcubayram Kızlar progestan 200 mg kullanıyorum ağız yoluyla günde 1 tane yatmadan önce alıyorum genelde sabah akşam günde 2 tane kullanıyorlar doktorum bana günde 1 tane yeterli dedi böyle kullanan var mı
kivicik Burcubayram evet canım bana da 1 tane yatmadan önce almalısın dedi . Fitil yoluyla kullananlar varmış ama bana içmem gerektiğini söyledi
MerveeD Burcubayram 100 mg olandan kullanıyordum sabah aksam alıyordum 200 mg olanlar genelde tek kullanıyorlar canım
SevimmmmT MerveeD fazla mi kullaniyorum acaba bı sorun olur mu. Hafif lekelenme şeklinde kanamam oluyordu. O sebeple verdi
Ceycey54 SevimmmmT bir sorun olmuyor bende kullandım sabah akşam 200 mg kontrolden sonra sadece akşam içmeye başlamıştım şükür lekelenmem bitince bıraktım
Burcubayram Burcinirak ben 2 adet kullanmıyorum 2 adet kullanıyor bazıları diyorum 1 adet alıyorum elbette
Burcinirak Burcubayram hımmm ben 2 tane kullanıyorum anladım.bende fitl olarak kullandım sadece 20 gün günde 1 tane ondan önce 3 ay boyunca günlük iğne olarak kullandım bence vücudunuzdaki hormon yeterliliğine göre veriyor doktor ilacı.Senin iyi demek ki az vermiş
aysnrsvs Burcubayram doktor nasıl dediyse öyle kullanın günde 3 kez bile kullananlar var bana mesala 1 hafta sabah akşam lekelenme devam ederse böyle kullan devam etmezse aksamlari bir kez dedi fitil olarak kullanıyorum😉