Ayaz2016alya2022 Hamileliğimin basından bu yana sürekli balgam var bir türlü geçmedi ne yapabilirim bu midemi bulandırıp kusuyorum sürekli 36+3 günlügüm
Bsrbsrrr Ayaz2016alya2022 aynı dertten bende muzdaribim 15 haftalığım sizde hala geçmemiş olması beni üzdü🥴 burun spreyi falan kullanıyorum hava makinesi varsa o rahatlatıyomus sanırım biraz bende evde sıcak su koyup leğene kafama bişey örtüp öyle buhar yaptım🙄 bi çözüm sizde varda bende burda bekleyim valla
Piraye2021 Ayaz2016alya2022 1 yemek kasigi elma sirkesini 1 çay bardağı su ile karistip sabah akşam gargara yapın deneyin isterseniz, boğazım kasindigi an yaparım ve söker genelde.
Ayaz2016alya2022 Bsrbsrrr Yok gecmiyor sürekli tükürme geregı duyuyorum balgam degıl ama o tükürüğümü yutamıtorum
Bsrbsrrr Gargarada yapamıyorum midem bulanıyor hatta bu geniz akıntısından balgamdan işte daha çok midem bulanıyor 🤮🤷🏼♀️😢
Ayaz2016alya2022 Bsrbsrrr bende aynı bile dişlerimi fırcalayamıyorum son 25 günüm kaldıda Allah’ın izniyle kazasız belasız kurtulsaydık