zeynonunannesiiii ben ilk gebeliğimde gittim ve şimdiki gebeliğimde de gidiyorum. İlk bebeğimi ne yazık ki kaybettim ve operasyonu da çam sakura da yaptılar. Neredeyse açıldığından beri her hastane işim için oraya gidiyorum küçükçekmecede oturmama rağmen. Ben gayet memnunum. Temiz, ilgili, anlayışlı kişilerin bulunduğu bir hastane ortamı. Bazen insanlık hali olarak bunalan doktorlar, sağlık çalışanları elbette ki oluyor ancak insanız bazı durumları hoş karşılamamız gerekiyor. Ancak gebe polikliniğinde ya da kadın doğum katında hiçbir sorun yaşamadım. Yüzde yüz memnun kaldım hepsinden. Hastane zaten özel hastane statüsünde. Her şey elinizin altında ve her taraf görevli dolu. Olası bir durumda yardımcı oluyorlar hemen diğer hastanelerdeki gibi değil. Doğumumu da orada yapmak istiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa. Muayene randevusu almak zor deniliyor evet ancak ben gebelik takibim boyunca her ay alabildim şu ana kadar. Talep oluşturup bildirim gelince direkt girmek gerekiyor sisteme çünkü gerçekten yoğun çalışıyorlar. Randevular ya cuma öğleden sonra ya da salı sabahtan açılıyor genelde bana hep öyle denk geldi. Doktorlar muayenede gayet bilgilendirici ben ne sorsam cevabını aldım ve her zaman detaylıca açıkladılar. Yani kısacası gayet memnunum. Doğum yapan tanıdıklarımda gayet memnun kaldılar. Olumsuz olay yaşayanları da duydum burada. Diyorum ya işte biraz kişisine ve eşref saatine bağlı. Belki o ters bir doktordu veya görevliydi ya da o anda işi çoktu ve öyle davrandı bilemiyorum. Ama ben ilk bebeğimin melek olması sebebiyle operasyona alınıp çıkınca bayağı kötüydüm ve bakmaya gelen doktor ve hemşirelerin bile gözü doldu benimle konuşurken başımı okşadılar teselli ettiler. Şimdiki gebeliğimde ise her seferinde güzel pozlar yakalamaya çalışıyorlar benim inatçı kızımdan ve sabırla inceliyorlar :)