Mucizemannesi21 _momms seninki cok iyi cikmis benimki 1/314 çıkti amniyosentez yaptirmadim detaylı ultrasona girdim simdilik bi sorun yok cok sukur dogunca ögrenicez 31 haftalık olduk bile rabbim ne verirse hayirli saglikli versin🤲🏻🤲🏻
Eda0007 _momms şöyle düşün bebeğin down sendromluysa aldıracak mısın ? yani ben kızamazdım o yüzden riskli ve ya risksiz çok önemli değil yani
_momms Eda0007 değil tabiki ben en başından beri ne gelirse Allahtan nasip diye düşünüyordum ama başa gelince insan herşeyi göz önünde tutuyor be yıpranıyor
Eda0007 _momms anlıyorum tabiki ama down riski varsa bir melek sahibi olucaksın demektir. zaten 2li test kesin değil. İçini ferah tut ne olursa olsun o senin meleğin ☺️
RefBrs _momms anladım çok geçmiş olsun kesin sonuç değil diyorlar genelde riske atmayın amniyosentez daha riskli İçinizi ferah tutun
Fatma656565 Bende test yaptim ama doktor yok diye gosteremedim aranizda anlayan var mi acaba atsam bakarmisiniz merak ediyirum
_momms Fatma656565 tabiki az çok deyimim var artık asla bi doktor gibi tanı koyamayız ama bildiğimi söylerim canım