Miranmiray Kizlar çok özür diliyerek ve utanarak soruyorum.esimle birliktelik olmadı ama orgazm sonrası benim lekelenme oldu açık pembe lekelenme oldu.normal mi bu 36+6 haftalık oldum. 3 cm de acilmam vardı zaten 36.haftadan beri.sancim falan yok şuan
PrensesAnnesi4 Miranmiray Kuzum hastaneye gitsene 3 cm aciklik bide pembe leke gelmiş hemen git hemen sanci olacak diye birsey yok
iki_tospik_annesii Miranmiray Bilmiyorum ki neden böyle birşey olur 🤷♀️ Acaba doğum falan mı başlıyacak Nişan faln mı geldi
AnnelikHayali Miranmiray orgazm rahim kasılmasına sebep oluyormuş. Ondan dolayı lekelenme yaşamış olabilirsin. Açıklığın da varsa doğumun yakındır. Sağlıkla al kucağına inşallah. İçin rahat etmezse bir acile veya sağlık ocağına gidip bebeğin kalp atışlarını dinle.
Miranmiray iki_tospik_annesii off çok endişeliyim kahverengi ve pembe arası bir lekelenme oldu ya normal midir sence😕
Miranmiray PrensesAnnesi4 ama işte devley hastanesi olunca fazla kanama sancı su velmesi olmazsa bakmıyor Allah’ın cezaları,😢
iki_tospik_annesii Miranmiray Nişan olabilir kuzum zaten 3 santim açılman varmış belki açılman daha çoğaldı
Miranmiray iki_tospik_annesii bende bilmiyorum ama nişan sümüksü olur onu biliyorum ilk grbrligimde öyle olmuştu çünkü 😕
Miranmiray iki_tospik_annesii inşallah canım öyledir şuan sancı brkliyicem birde leke gene gelirse direk acile gidicem
iki_tospik_annesii Miranmiray Sancım falan var de kanamam geldi belki acil bi durumdur bakmak zorundalar
PrensesAnnesi4 Miranmiray Öyle birsey kim diyor ya devlet acil mecbur bakacak saçmalık ben dün kahverengi lekelenmem oldu hemen gittim nst bagladilar alttan muayene yapildi mecbur bakacaklar yani . Boyle evde bekleyemessin bebegin soz konusu gitmen gerekiyor
iki_tospik_annesii Miranmiray Bilgim yok canım çünkü nişanım gelmedi hiç 🤷♀️ Bence gene için rahat etsin diye hastaneye git Şaun da dewam ediyor mu hala
Miranmiray AnnelikHayali çok sağol canım yorumun icin.insallah brkliyicem tekrar leke gelirse sancım olursa gidicem
iki_tospik_annesii Miranmiray Aynen canm öyle yap Sağlık ocağına git diyicem ama şimdi kapanmıştır sağlık ocağı
Miranmiray iki_tospik_annesii hayır canım devam etmiyor bende beklitim diyorum tekrar gelirse sancı olursa gidicem
burcusami Doktoruna sor mutlaka, 27.haftada basima geldi hafif leke, gittiğimde rahimde yumuşama olmuş dedi doktorum, senin haftan ileri sıkıntı olmaz ama arkadaşlarin dediği gibi nişan olabilir
Miranmiray PrensesAnnesi4 valla bizim burda öyle çok katılar.esimde evde değil zaten tek başıma da gidemem mecbur brkliyicem tekrar gelirse eşime haber verip gidcem şimdi onuda telaslandirmak istemiyorum yalancı çobana döndüm çünkü 😂😂