Deletedmom_289 26+5 haftalığım bugün 8 kilo aldığımı gördüm doktor da biraz yavaş git dedi ya bir tık moralim bozuldu artık hamurişine veda sanırım . Neyse ki bebegim iyi 1kilo 50 gram olmus kızım 😍😘
_ipekkkkk Deletedmom_289 32+0 da 1990 grdı 9 kilo aldım birden kilo almıştım ebe fazla kilo almışsn dedi 28 haftada şeker yüklemesi yaptırınca şekerim yüksek çıktı diyete başlayınca kilo alımım durdu sabit aynı kilodayım kaç aydır 🌸✨
gldn065807 Deletedmom_289 25+3 800 grmdi kizcem şuan 27 haftamdayim bilmiyorum bende 3 kilo almışım 62 kiloyum
Deletedmom_289 _ipekkkkk bende şeker de çıkmadı ama ben bayagı saldım ondan öyle oldu tek tesellim boyumun uzun olması valla 😂
Deletedmom_289 ezgiyil yok ya az degil bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar İnan bir haftada bile çok değişiyor 😊
Deletedmom_289 Aysu123cicek ben 4. Aya kadar almadım -4 kilo verdim hatta cunku hep kusuyordum ama bebek gayet sağlıkla büyüyordu endişelenmene gerek yok . Bir gün gelecek ve iştahın açılacak işte o zaman benim gibi çok kilo alma 😂😂
_ipekkkkk Deletedmom_289 çok şükür canım çok zor oluyor diyet insülin vs 🤲✨ sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸
Aysu123cicek Deletedmom_289 canim benim bende kusma olmadi istahda qayet yerinde beni goren demiyorum hamilesin diye karnim hoc yok
Deletedmom_289 Elifinannesi_ ay masallah çok güzel hem sizin hem bebeğin kilosu ❤️ Sağlıkla gelsin miniğimiz
hamisanne_63 Deletedmom_289 ilk aylar 74 e düştüm sonra sadece 3 kilo aldım o da bebişin kilosu 😍 hatta son günlerde sabahları 76.9 geldiğim oluyor cok seviniyorum 😀
AnnelikHayali 28 haftalık hamileyim. 54 ile gebe kalıp bulantılardan dolayı 52’ye düşmüştüm. Dün kontrolde tartıldım, 59.5 kg olmuşum. 🙈oğlum da 1280 gram olmuş. 64 ile gebeliği kapatmayı hedefliyorum. Umarım başarabilirim. 😁
Merve_boylu Deletedmom_289 36+3 21 kilo aldım 😅😅 neyse ki 45 kilo ile hamile kalmanın rahatlığını yaşıyorum 😂
Shrtt Merve_boylu aynı benimle aynı durumda olan birini görmek mutlu etti🤣🤣kendimi çok yanlız hissediyodum bu konuda bende 48 le hamile kaldım şuan 66🤦🏻♀️