Saliha16 İlk doğumum olacak 37 haftalık olduk hem erkek bebek hemde ilk doğum olduğu için geç olur diyorlar sizde öyle mi oldu erken doğum riskim yok
Esrakaracali Saliha16 valla canım 38 de doğar diyordum ara ara sancılar oluyordu.. Benimde ilk ve şuan 39+2 erkek bazıları erkek bebek gününü tamamlar diyor bazıları bebeğe bağlı diyor yani onla alakası yok bence beklemekten başka çare yok 🤦🏻♀️
guzelbebegimmmmm Saliha16 benim tam 39+0 da kendi sancımla 5 saat sürdü hepsi. Oğlumda hızlı ilerledi. Şimdi kızıma hamileyim. Umarım daha kısa sürer😄
Laleozkan_09 Saliha16 kuzenimin eşinin de ilk gebeliği 40+3 de doğum yaptı. Erkek bebek geç geliyor. Hatta hiç sancısı olmadığı için de sezaryene aldılar. Ama herkeste aynı olur mu hiç bilmiyorum
Saliha16 SenaHifa aaa ne güzel valla son ana kadar beklememişsiniz kendiliğinden mi oldu acaba belirtiniz var mıydı erken doğum riski flan
Saliha16 Esrakaracali aynen bekliyoruz malesef senin yine 40 haftana çok az kalmış bugün yarın doğurursın 😊
Saliha16 guzelbebegimmmmm aaa ne güzelmiş ya bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum açıkçası
Mimik Geç dogun derken, dogum aninda gec olmasi, acilmanin yavas islemesi vs. Ikinci dogumda dogun anin ilkine gore daha kolay doyorlar…
PrensesAnnesi4 Benim ilk kizim 38 de geldi simdi ikinci kizima hamileyim 35+6 olduk bakalim ne zaman gelicek
Esmanurr3 Bnm 2hamileliğimde 39+2de doğum oldu doğum süresi uzun oluyo diyolar bn ilkinde evde çektim 7de gittim 9.55te doğdu 2. Suyumun gelmesi ile gittim 11 12gibi 1.5ta doğdu
Saliha16 Esmanurr3 maşallah baya kısa sürmüş sizin. Sancıları evde çekmek daha iyi tabi ama ilk doğum olduğu için nasıl bir sancı olduğunu bilmediğimden nasıl yaparım bilemiyorum
Esmanurr3 Saliha16 bigün önce gitmiştim öğleden sonra 4te 3 cm var evde çek sabah erkenden gel demişti iyki öle demiş yoksa bnde çok çekerdim hastanede
Saliha16 SenaHifa Aa demekki kişiden kişiye değişiyor bakalım salı günü doktorum çatı muayenesi yapcak normal doğuma uygunsa bende heyecanla bekliyor olacağım tabi salı gününe kadar gelmezse 😊