Muberenay_25 Kızlar 31 +4 haftalık gebeyim bugun ultrasyon da 35 haftalık çıktım doktor yarın şeker ölcümü istedi kilosu 2.500 biraz iri bebek mi olcak dedim evet dedi ama herşey yolunda ve iyi dedi benim gibi olan varmı tabi bende biraz kiloluyum ama boyum kilom abartı degil 7 kilo aldım sadece
stor9876 Muberenay_25 mutlaka şeker yüklemesini yaptırın 28 de benim de bebeğim öndeydi şeker çıktı maalesef . Diyete başladım 32.haftada her şey daha normaldi diyetle toparlarsınjz eğer şeker çıkarsa inşallah çıkmaz
Gull_94 Muberenay_25 skeer yuklemesı yaptrmadysanız kandan seker kranına bakabılırler haftası gecmıs cunku 28 de son dıye bılıyorum Sadece kılolu bı bebekte olablır endıse etmeyın bende bu sekılde dusunuyodm cok skur sadece kılolu dogdu bı sıkıntı yasamadık🙏🏻Sız tedbır amaclıda sekerlı seyleeden uzak durun
iremcannn1907 Muberenay_25 genelde senin kilona bağlı değil ya ben 48le hamile kaldım şuan bebeğim 4 kilo benden nasıl çıkacak bilmiyorum 😂🙈
Esrabahar Muberenay_25 bende az önce bununla ilgili post açtım benimde 32+5 2202 dedi önde dedi kilosuna bende şekerden supheledindim ama doktor bir sey demedi şeker olcumunu nasıl yapacak
Muberenay_25 iremcannn1907 ya maşallah canım rabbim mutlulukla saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
burcusami Muberenay_25 bana doktorum normal diyor bence iyi beslenmiş bebeğin, yani bu kadar ileri haftada şeker çıkabiliyor mu bilmiyorum
iremcannn1907 MrsMavis aslında eskiden de çok yerdim ama kilo alamazdım, hamilelikte de aynıyım kiloya dönmeye başladı artık 😂 ama gebelikte hergün bir bardak süt ve bir muzum var canım, süt ürünleri çok tüketiyorum bunlr sanırım kilo aldırıyormuş bebeğe
Muberenay_25 Esrabahar benim şeker ölçümüm gecti unuttuk canım bende 32 hafta 2.500 kilo su yarın sabah şeker ölçümü vereceğim