Girl Bi kızımız olacak inşallah eşlerinize kız bebeğin altını degiştirtirir misiniz ? Ben değiştirim diye düşünüyorum çevremde ki çoğu insanlar ben değiştirtmem diyor kız olduğu için diyorlar ama bana saçma geliyor biraz sizler ne yapıyorsunuz ????
Happymammy Girl oğlu olan bi anne de altını değiştirmesin çocuğun ozaman beklesin babasının gelmesini o değiştirsin saçmalık resmen anneye babaya mahrem mi olurmuş
CansuDemir Girl Saçmalığın dik alası derim.Bu mantıktaki birine göre, benim oğlum olacak mesela.O zaman ben yıkamayım bezlemeyim mi? İnsanlar bence cidden bazen apır sapır davranıp düşünüyorlar. Canımın babası.Baba ya.
DidemDzltaDinel Girl Zaten böyle saçmasapan düşüncelerle herkes herkesten şüphe ede ede sapkınlıklar pislikler arttı. Baski ve hep koruma altında kalan kız çocuklarının da aile dışına çıkar çıkmaz kendini kaybettikleri malum. Güveneceği tek adam gibi adam babalaridir bu devirde tövbe yarabbim bu insanlar iyice yedi kafayı 😪
Gulsahh Yahu o onun babasi dinimizcede bir sakinca yok . Ama babasi disinda baska birine kolay kolay degistirtmem bide bence kiz erkek ayrim kalmadi cocuklarimizi allah korusun kotu insanlardan
Aybebek Girl dinimizde yerini bilmiyorum ama babası olarak tabikide değiştirebilir kötü zihniyetlerin fesat düşüncelerinden başka birşey değil bence
Gubse82 Girl bu saçmalığı kim söylüyor ise demekki kendi pis nevsi o küçük bebeğe kabarabiliyor demekki... !!!!
behrem iyi ben de oğlumun altını değiştirmeyeyim. böyle şey mi olur? size öyle söyleyenlere siz de böyle söyleyin
Esracim Girl valla benim babam kaç defa benim altımi değiştirmiş Allah razı olsun. Başımda beklemiş sabaha kadar sivrisinekleri kovmak için. Şimdi abimde bebeğini hem banyo ettiriyor hemde altını değiştiriyor.
Prensesininannesi Girl millet saçmalıyor erkek bebeklerinkinide hhep babaları değişlin erkek diye anne değişmesin ozaman valla ben öğreticem değiştirsin bişey oldu diyelim benlik bir iş eşime bırakıp gidince altından kalkanbilsin bence her baba evlanının bez olayını bilmeli
Bihilal Girl değiştirmesinde hiçbir skınca görmüyorum kızımız olacak inşallah ama gel görelim ki ilk bebeğimiz erkek olmasına rağmen onu bile değiştiremedi bigün altını açmış diğer bezi takamıyo uğraşıyo aldım geri ben yaptım yani değiştirmek istesede beceremiyo 😏
mucizemizibekliyoruzz Girl ne saçma. Bebek o bebek. Oda babası yani. Geri kafalı düşünceler. Görüşmeyin bence böyle bağnaz insanlarla
NurKaradmn Girl saçma tabiki babası sonuçta ne olucakki öyle düşünen biri bence eşine güvenmemezlikten ki kızını bile emanet edemiyor üzücü bir durum
NurKaradmn Girl saçma tabiki babası sonuçta ne olucakki öyle düşünen biri bence eşine güvenmemezlikten ki kızını bile emanet edemiyor üzücü bir durum
OktayMeltemSahin Girl böyle bir konunun tartışılması bile hiç hoş değil lütfen böyle çirkin ve gereksiz şeyleri buraya yazıpta piskolojimizi daha fazla yıpratmayın
Girl OktayMeltemSahin bununla piskolojin bozuluyorsa senin için yapabileceğim bişey Yok soru sordum burda rahatsız okduysan yazma veya bakma