kadifemsii Kubraka bende aynı durumdaydım 40+3 te suni sancıyla başlatmayı denedik olmayınca sezeryan oldum
Fundabshn Kubraka 39+6 olduk bizde baya ağırlaştık ama tık yok 🤗 Eğer cumaya kadar gelmezse 3 ocakta doktorum suni sancı vericek bakalım beklemedeyiz 🥰
Busra2013 Kubraka ay cok korku dolu ve heyecan dolusunuzdurnher an gelebılır allahım sag salım bı kac gune kucagına almayı nasıp etsın bu gunlerı banada nasıp etsın ınsallah 30+1🥦
2melekannesi_ Kubraka aynı durumdayız 39+5 yalancı sancı dışında bişey yok çok ağırlaştım çok zorlanıyorum bakalım yarın kontrol var doktorla konuşup bir yol belirleriz🤷🏼♀️
Nrcn93 kadifemsii bnde 40 haftaligm doktrda suniyle başlatcak önce nasil gcti zormuydu suniyle acıyı çekip bide sezeryn olmktnda korkyrm
Elifinannesi_ Bende tam 39 haftalığım. 2 cm açılmam var. Bekliyoruz ara ara regl sancısı gibi ağrı çekiyorum
Kubraka Busra2013 evet heycanla bekliyoruz âmin Rabbim hepimizin bebegimizi sa saglim almayı nasip etsin inşaAllah
Nigar_A 39+2 2hafatdır güçlü yalancı kasılmalarım var sık sık ama bebek kanala giremedi kemik yapımdan dolayı sezeryan günü aldım mecburen.normali çok istiyordum, ama hayırlısı
Dilanalp Nigar_A kanala girdiğini ultrasyondan anlayabiliyorlarmı yoksa illa alttan muayene mi gerekli
Kubraka 2melekannesi_ Aynen bende çok zorlanıyorum sancilarim çok fazla ama maalesef kendisi gelmiyor😀
Nigar_A Dilanalp sanırım kanala girmeyi ultrasonda bakıyorlar, çatı muayenesi ve açılmayı altdan bakıyorlar
kadifemsii Kubraka hiç korkmayın . Kendinizi çok yormasısınız ani hareketler yapmadığınız sürece çok ağrınız falan olmuyor
kadifemsii Nrcn93 bende doktora aynısını söylemiştim boş yere sancı çekmek istemiyorum diye doktorda deneyelim dayanamadığın yerde epidural yaparız zaten doğum olmazsa sezeryan olacaksın demişti dayanamadığım yerde epidural yaptırdım bende işe yaramadı uyuşturmadı beni ama sizde böyle deneyebilirsiniz