Kızlar merhaba,önlem amaçlı 12.haftamda serklaj yapılacak haftaya,şuan 11+5 im.dün kontrolüm vardı.doktorum karından ölçümlerimi yaptı uzunluğum çok çok iyi dedi.3,5 cm den bile fazla dedi ama ultrason kağıdına 35 mm not aldı.önceki kaybımdan dolayı yapılacak yinede.sonras istirahat vercem dedi.devamlı yatacakmıyım dedm.yemeğimi yapabilr miyim diye sordum o kdar değil yaparsın dedi.bu ölçüm doğru mudur vajinalda ölçmek istemiyor doktorum bende ısrar etmiyorum.doktorum ne derse dinliyorum onu.rahat ol ınternetten devamlı bişeyler okuma hepsi bir olmaz diyor önceki kaybımdan dolayı.ama elimde değil işte.bir oğlum var 9 yaşında okula gidip geliyor arabayla ben götürüyordum şimdi servisw veririz diye düşünüyorum.eşimde yemek temizlik vs yapacak ama oda çalışıyor nasıl olacak.bir bayan mı ayarlasak yardımcı olması için diyoruz ama kararsızım rahat edebilir miyim bilemedim napsam kızlar bir akıl verseniz.önlem amaçlı serklaj uzunlukta şuan çok iyi dedi doktorum duruma göre mi karar versek bilemedim 😇bir de bu dikişi hissediyor musınuz ben cok tez canlıyım gezmeyi cok severim nasıl yatcam hiç bilmiyorum.şuan evden çalışıyorum vakit geçiyor o zaman nasıl olacak bu kadar hafta.beni rahatlatacak anneleri bekliyorum 😊💕🌸