Aslaninannesi01 annesinin_beybisi gözünüz aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
cahillesohbetikestim annesinin_beybisi oy çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıcakla alırsın kucağına evladını canım kaç gündür aklımdaydı anca fırsat bulup yazabildim 🥰🤲❤
annesinin_beybisi cahillesohbetikestim yaa sonunda ben de anne oluyorum😍 inslalah canım çok teşekkür ederim düşünmen yeter 😍💜
annesinin_beybisi cahillesohbetikestim şimdi sırada kese var en önemlisi o benim için mutlaka paylaşırim zaten sağır sultan duydu hamile olduğumu 🙈😍
Fadmet annesinin_beybisi ay çok sevindim maşallah hadi gözün aydın, inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın 🤲🏻☺️🌸
cahillesohbetikestim annesinin_beybisi insanlar mutluluğunu paylaşmak için burada merak etme her şey yolunda ilerlicek bir bakmışsın ufaklık doğuvermiş bile 🥰🥳
umutluanneadayi annesinin_beybisi ayy çok sevindim ne kadar çok beklediğini çok iyi biliyorum inşallah düzenli artrar canm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲🏻♥️
annesinin_beybisi umutluanneadayi allah razı olsun canımm evet cok bekledim rabbim kimseyi bekletmesin tez zamanda her isteyene nasip etsin🤗 aminn inşallah artık yüzümüz gülsün be 🤗
umutluanneadayi annesinin_beybisi banada dua et 🤲🏻 bilinmez kimin duası kabul olur kendim gebeymişim gibi sende sevindim Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah kardeşim ♥️
annesinin_beybisi cahillesohbetikestim ayy hemen doğmasın bu anların doyasıya tadını çıkarmak istiyorum 😍
ipekveatlas seninle konusmustuk bi ara sanırım 5 senedir mi ne bebeğin yoktu istiyodun simdi duaların kabul olmus cok cok cok sevindim senin adına allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻