Ceylankaya35 Doktor bana bunu yazdı benim bulantim aksam olunca başlıyor doktorda akşam yatmadan ikitane aç karınla iç yazmış bunu sabahları aç karınla içsem olurmu sabahları içenler varmı benim hamilelik normal bi sıkıntı yok
Gml34 Ceylankaya35 Bende 7.haftamdan beri gece uyumadan iki alıyorum .Uyku hissiyatı veren bir ilaç ondan dolayı gece öneriliyo diğer gün geceye kadar yeterli oluyo..Gündüz bir kez denedim asla faydası olmadı bana..o da gece ilaci almayı unuttuğum için almak zorunda kalmıştım..Gece almak daha iyi oluyo bana göre ki dr’umun oneriside oydu….
MerveeD Ceylankaya35 hıc bır sıkıntı olmaz normalde gece yatmadan 2 tane sabah 1 tane ogleden sonra 3 gbj fılan da btane ıcebılırsın ama gece ben hc 2 tane ıcmedım acıkcası
cerenmina Ceylankaya35 benim mide bulantısı çok fazlaydı. Bana da prillam yazmıştı doktorum. Ben gece yatarken 2 tane alıyordum sonra sabah aç karnına bir tane daha alıyordum. Çalıştığım günler bazen ogle yemeğinden sonra bir tane daha alıyordum. 4 taneye kadar içebilirsin demiştim doktorum.
Defnecimm Ceylankaya35 ya sanırım bu ilaç geç salınımlı bi ilaç. Etkisini ileri saatlerde gösteriyor. Gündüz içtiğimde banada etki etmıyor. Her gece yatmadan önce 2 tane içiyorum 😌
Ceylankaya35 Gml34 benim 8haftalik 5 günlük canım vallah bu sabah aç karınla içtim ikitane aslında bende tahmin ettim bikiyormusun uyku hissi vereceğini yarın akşam başlarım ozaman dediğin gibi kullanmaya uyku hissi veriyorsa bugün bi iklim uyku hissi verecekmiş diye….
Ceylankaya35 MerveeD alışveriş yaptığım ezane deki kızlara sordum hiç birşey bilmiyorlar onlsra sordum sonuçta ilaçların içindeler bilmeleri gerek diye düşünüyorum arkadaşın dediği gibi bu ilaç uyku moduna sokuyorsa akşamları içmek en mantıklısı sabahlarıda aç karınla birtane yeterli….
Ceylankaya35 cerenmina inan ki bir buçuk ay çektim 7 24 saat aman allahım öldüm bittim ölmedigime şaşkınım çok zordu şimdi normale döndüm akşam karanlığı bastımı başlıyor mide bulantısı ağzımın içi zehir gibi oluyor….
Iambet haftadan 16. haftaya kadar gece yatmadan önce 2 tane içtim. Faydasını gördüm, gündüz çok ağırlık ve uyku yapıyor. Gündüz içtiğimde mide bulantıma anlık bir etkisi olmadı. Gündüz zorlandığımda gavisconun tabletleri var ağızda çiğneme onlardan destek aldım. Süreci çok şükür bu şekilde atlattım.
Ceylankaya35 Iambet etkisini görmesem ağızdan çiğnenen olanı aldım onuda kullanırım olmasa yeterki bulantıdan kurtulim…
Gml34 Ceylankaya35 yemek yedikten sonra 2 saat geçsin aradan…uyumadan önce alın üstüne inanın ki daha güzel uyuyosunuz..benim bulantılarım berbat durumdaydı asla yemek yiyemiyodum..İştahım sıfirdi…8.haftadan 27.haftaya aynı düzenle kullanıyorum yemek yemem günlük rahatlığın var hep çok şükür..öyle deneyin mutlaka…
MerveeD Ceylankaya35 aynen oyle uyku yapıyor gece 1 tane ıcıp gunduz de btane ıcersem yeterli olur. Ben 14. Haftama kadar kullandım cok mıde bulantım oluyordu sabah 5 gbı bulantı ıle uyanıyordum o zaman ıcıp uyuyordum uyandığımda ıyı hissediyordum bıde aksama dogru ıcıyordum bana yetiyordu
cerenmina Ceylankaya35 eğer bir ise yapamıyorsa zofer diye bir ilaç var. Doktoruna durumunu anlatıp ondan yazdirabilirsin. Cok güçlü bir mide bulantısı hapi. Doktor yazmadan satılmıyor. Bana prillam etki etmeseydi doktorum ondan yazacaktı
Defnecimm Ceylankaya35 ilk haftalarda ilacı içsem bıle kusuyordum ama sonra ilaç kusmamı bulantımı engelledi. Bırakmayı denedım bırkaç kez olmadı hemen mıdem bulanmaya başladı. İnşallah faydasını görürsün sende çünkü bulantı gerçekten çok zor
Ceylankaya35 Gml34 dedim gibi 1 buçuk ay çok çektim öyle böyle değil 7 24 saat boyunca uyuyamiyordum uyku sırasında bile zehir gibiydi ağzım şimdi gündüzleri iyim akşam olunca bitkisel hayata geçiş….