elftrndmrci Woman3535 bende doğurmadım ama emzirme örtüsü aldım. Millet yemek yiyip çekinmezken ben bebişi nerde doyursam diye yıpratamam kendimi. Örtü baya büyük sağımı solumu kapatıyo denedim🙈😀 emzir kız bebişini sıkma kendini
Aylin_16 Woman3535 yol canım onun pozisyonunu ayarlıyordum valla o kadar keyifle geziyordu ki benimle mis gibi kucakta meme ağzında 🤣 sanki hamakta yatar gibi keyif çatıyordu gıkı çıkmıyordu 🤣
metehaninannesiii Woman3535 kalin bir corap gecirin bide kucuk kalin beze sarin cantaya koyun zaten anne bebek cantalarinda biberon için bölüm var termal seklinde o bolum sogutmaz
Mini_kelebek Woman3535 alüminyum Folyoya sarabilirsiniz ısıyı koruyor. Soguk ve sıcak şeyler icin çok iyi oluyor
Tughanalpinannesii_ Woman3535 termal çantalar var ona koyabilirsiniz sıcaklığı koruyor. Bebek bakım çantalarının ön kısmında da termal biberon bölümü oluyor
Woman3535 Tughanalpinannesii_ aa bilmiyodum yeni öğrendim aşırı mantıklıymış bi bakıyım ona 😊 teşekkür ederiiiim 😊
Poyrazin_annesi Genelde avm ye gıttıgımız ıcın bebek bakım odalarında emzırırım dıye dusunuyrm. Bıde ben bebegımı hem emzırmeyı hemde mama vermeyı dusunuyrm eger mama verırsem oda gezmeye gttıgımız zamanlarda vermeyı duusunuyrm