Beyzamutluu Zehraaaaaaaaaaa o olmuyor sanırım ebeler eğitim vermişti. Mahremiyetten dolayı alınmıyor diye biliyorum hatta dışarıdan fotoğrafçi da alınmıyor eğitimde söylenmişti . Esin doğuma girmesine de hayır dediler diye hatırlıyorum ama yine de bir sorun
Zehraaaaaaaaaaa Beyzamutluu hadi ya sorcam da sonra mı sorsam diyorum :) oda süsletmekte mi yasak acaba
Beyzamutluu Zehraaaaaaaaaaa kapıya sus falan aşılıyor ama içini bilmiyorum. Zaten içeride çok büyük masa falan yok ama sen kurarsan izin verilir mi bilmiyorum. Ben sadece çikolata alicam sanırım. Şerbeti hastane veriyor. Zaten salgın da var ziyaretçi olayı da rahatça olmayacak. Hiç girismiyorum odaya ben 🤷
Zehraaaaaaaaaaa Beyzamutluu aa şerbeti hastane mi veriyor. Bu gittiğimde sorucam süsleme işini bende. Bende ziyaretçi istemiyorum salgından dolayı ama yine de geliceklerdir
Beyzamutluu Zehraaaaaaaaaaa mutlaka gelen olur dediğin gibi ama galiba odada masa da yok sus falan koyacak sen yine sor da 🤗
baharugrr ben konuşmuştum. sadece birinci dereceden akrabaların ziyaretine izin veriliyor . onun dışında ziyaretçi kabül etmiyorlar.