Beyzamutluu Prof. Normal doğum 5000 iken 6500 olmuş. Zorunlu sezaryen 7500 iken 9.750 olmuş. Muayeneler fazlasıyla artmış. Bu fiyatlar ne Allah aşkına !!!!!
incikinannesi Beyzamutluu Gerçekten miiiii 😱 arayıp mı öğrendiniz. Muayne ücreti 225 TLdi geçen hafta şimdi ne kadar olmuş
Guler30 Beyzamutluu %30 artış olacağı bilgisini geçen hafta almistim dogru. Oran yüksek olsada yapacak birşey yok…
3mlek2bebkannesi Beyzamutluu sonund fiyatları benim gibi absürt bulan çıktı ben 8000 fiyt aldım ama 13000 17000 fiyat alanlar var 😕
Suzanne Ya biliyo musunuz ben Medipol megayı daha pahalı düşündüğüm için medicalparka gidiyorum medicalparkta geçen senenin fiyatı 8000 normal sezaryen fark etmeksizin. Muayene ücretim 300den 330a şimdide 400e çıktı.
Meryu Suzanne bende oraya gidiyorum sigorta yaptırdığım için bilmiyordum fiyatları eylül-mart aylarında zam geliyormuş
Beyzamutluu incikinannesi prof doktoru ki 550 iken 700 olmuş. Sizin dediğiniz doktor kaç olmuş bilmiyorum. Bugün randevu için aradığımda öğrendim.
incikinannesi Beyzamutluu perinatoloji doktorun muayne ücreti 525 TL benim gittiğim opr. Doktor 225 TL neyse birdaha ki gittiğimde öğrenirim artık
Beyzamutluu incikinannesi arayıp doktorunuzu söyleyip öğrenebilirsiniz hemen telefonda bilgi veriliyor
Zehraaaaaaaaaaa Beyzamutluu ohh maşallah cok fazla ya o kadar olur mu😱 Allahtan özel sağlık sigortam var batmıştık şuan yoksa Allah yardımcısı olsun hepimizin bu nedir böyle. Kaç haftalıksınız bende dilek hocaya gidiyorum. Martta doğum var ☺️
Beyzamutluu Zehraaaaaaaaaaa benim de Şubat’ta dogumum var insallahh. 34 artı 4 ümm 😱 siz kaçıncı haftadasiniiz
Zehraaaaaaaaaaa Beyzamutluu 31+2 görünüyor şuan bazen bi kaç önde bazen geride cıkabiliyor. Siz normal doğum mu düşünüyorsunuz. Ben sezaryen düşünüyorum cumartesi kontrolüm var acaba gün söyler mi daha erken mi merak ediyorum:) mart 20 demişti ama normal doğum içindi sanırım o ben öarr başı gibi bekliyorum ☺️