Busraaltuntas Merhabalar, Medicalpark gaziosmanpaşa hastanesinde kadın doğum doktor önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?🌸
Ghosttt Busraaltuntas kuzum 6 haftamdan beri o hastanedeki shahla hanım agidjyirum 38 haftalık oldum hiç bir sıkıntı yaşamadım ilgili güler yüzlü bir doktor ne zaman gitsem bir sürü kişi oluyor diğer doktorlarda o kadar yoğunluk olmuyor hatta kimse olmuyor doğru duzgun diyebilirim
Deletedmom623737 Ghosttt canım bende 31haftalığım hastane değiştirmeyi düşünüyorum gittiğim hastanede dogum ücreti çok pahalı oranın muane ucreti ve dogum ucreti nedir
Busraaltuntas Ghosttt anladım o doktoruda duydum güzelde yorumlar var ama acaba türk doktor mu olmalı diye de bi kafamda soru işareti var 😊 ama değerlendireceğim gene teşekkür ederim 😊
Busraaltuntas Deletedmom623737 merhaba hastaneden genel anlamda memnunum açıkcası özel sağlık sigortam oldugu için net bi ücret almadım ama muayene ücreti 330 tl civarı diye duymuştum. Civarda avrasya hastanesinde doğum 4-5 bin civarı diye biliyorum oraya bakabilirsiniz ☺️
Ghosttt Deletedmom623737 ben eşimden sebeb orda vakifdan yararlanıyorum o yüzden ücret odemiyorum ama pahalı bir hastane doktor muayinesi 300 TL normalde yani parayla gidicek olsam bu hastaneyi tercih etmem çok uçuk bazı fiyatları
ruha Figen Hanım oldukça bilgili, dikkatli bir doktor. Ultrasonda detaylıca bakıyor, kendisi zaten perinatalog da. Ondan önce de Aslıhan Hanıma gidiyordum; ama artık Figen Hanım ile devam ediyoruz. 😊
Busraaltuntas ruha çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Atlaz hanıma gidiyordum 15. Haftadayın ama değiştireceğim, figen hanıma bi defa gittim ama bana biraz soğuk geldi bu da beni düşündürdü acıkcası . Aslı hanıma hiç gitmedim aslı hanım nasıldır? İkisinin arasında tercih yapacağım ☺️
Cbm Busraaltuntas diğer doktorları denemedim ancak ben aslıhan hanıma gidiyorum. 10+2deyiz ilk haftalar çok sık gitmek zorunda kaldım, çok güzel ilgilendi. Samimi ve net biri, sorduğunuz her soruyada cevap veriyor