MerveUmayBerra busrasahinn cok güzel kilo almamışsınız Masallah ☺️ Sağlıkla doğsun insallah Peki bebek kilosu ne durumda ?
Semra12344 o1anneadayi cnm senin de yine çok değil ki herşeyi yiyorum ben sadece ekmek ve hamur işi çok tüketmemeye dikkat ediyorum🥰
miranbeyinmothersi Arzu03 normal mi değil mi bunu bilmemiz için senin boyun ve kilon önemli zayıf hamile kaldıysan normal , orta kiloda kaldıysan dikkatli ol . Kilolu şişman kaldıysan çok dikkat et normak değil
sinem-aktas 33+3 teyim 5 kilo almışım bende . Son haftalarda daha çok kilo alınır deniliyor bakalım artık ☺️
Kele-bekler1 Maasallah nasıl bu kadar az kilo aldınız 🧿😄 diyetisyen ile mi devam ediyorsunuz sinem-aktas
sinem-aktas Kele-bekler1 yok diyetisyene gitmiyorum aslında kendimin normalde kilosu biraz var hatta almaya da meyilli bir yapım var ama nasıl olduysa hamileliğim beklediğimden güzel geçiyor 🙈 bende şaşkınım bu duruma diyebilirim 😂
Kele-bekler1 Maasallah canım benim Allah bozmasın insallah bizde böyle oluruz o haftalarda 🤲🏻😄🙏🏻🧿sinem-aktas
G_M_Z Arzu03 31+6 yım toplamda 5,5 kilo aldım ama her hamilelik farklıdır canım bünye de öyle sağlığın yerindeyse eğer hiç takılma kiloya sen ve bebeğin iyi olsun önemli olan da o🥰