1999luanne Kızlar bi kaç gün Sonra doktora gidicm 35, haftalık olmuş olucam kaçıncı haftaya kadar bebeğin dönmesi bekleniyor? Ne zaman sezaryene karar veriliyor
Elifim17 1999luanne benim 33 te makattı 35 oldum bugun yarın kontrolüm var inşallah dönmüştür 😔 İlk kızım 35 te makattı 37 de gittiğimde dönmüştü. O belli olmuyor ne zaman döneceği yani. Ama stres oldum bende.
cerenmina 1999luanne gecen hafta 34 te gittiğimde dönmüş sayılırdı yan bir şekilde girmeye başlamıştı. Bu hafta yine makat pozisyonuna dönmüştü. Doktorum hala dönebilir dedi ama bilmiyorum
Asyaveannesi36 1999luanne benimki dönmedi bekleyelim dedi doktorum 38 olucaz hala dönmedi haftaya 39 olucak doktorum beklemeyelim artık dedi 😒 sağlıklı olalım da ne yapalım
mndgl_2555 1999luanne 37. ci haftadan sonra sezeryan tarihini doktorun söyler canım genelde 38/39 haftada sezeryan olunuyor doktora ve sana bağlı
mndgl_2555 1999luanne Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım 36+5 de benim haftaya kontrole gidicem ogün sezeryan günü belirlencek inşallah bütün hamişlern hakkında hayırlısı olsun🙏🏻
Asyaveannesi36 1999luanne 39 haftalık oluyoruz artık bekleyip de bebeği de strese sokmayalım dedi covid geçirmiştim ben suyumuz azalmıştı