Kizlar merhaba benim adetim genelde duzenlidir mi desem bilmiyorum 27 28 29 gunde bir oluyorum genelde sadece kasim ayinda 34 gun sonra oldum. O zamnda hamilelik bekliyorduk ama test felan verdigimde beta hcg 0.5 cikmisdi zaten regli oldum 34.gun bu ay yumurtalmadan itibaren 11.gun kaset testte silik cizgiyle hanile oldugunu ogrendim her sabah uyandigimda ilk idrarimla kaset testle deniyorum cizgi hepmpembemsi cikiyor belirgin ama net kipkirmizi degil pembemsi. Bu ay reglim takvimin 1 ocak regli gunu olarak gosderiyor yani 3 gun felan var gecen ay 27.gunde adet olmusdum buyun 27 nci gun ama henuz bir kanamam lekelenmem felan olmadi benim adrt gunum 1 ocak gosderdigi icin onumu beklemem gerekiyor cunki ya 27.gun olmusdum o yizdn dogru hesap yapmak isdiyorum yumurtlamnin 11.gunu kanda beta hcg baktirdim yani pazartesi gunu bakdirdim 18.79 la ogrendim adetime 5 gun felan vardi ogrendigimde henuz gidip birdaha kan vermedim persembe gunu gidip kan vericem sizce yukselmis olurmu bebegi igrendigimden beri kasiklarimda agri sanci batma gbi seyler oluyor belimede vuruyor bu durum uzandigim zaman biraz daha iyiyim aka ayaga kalkdgm zamn sanci batma daha cok hissediyorum sanki boyle her an regli olacakmisim gibi regli okurmuyum sizce