Artasburci kelebekimm bizimde 22 ocak Allah nasip ederse saglikli sekilde sezeryanimiz nasıl geçti anlamadım ama bu son haftalar hamile olduğumu net anladım:)
kelebekimm Artasburci ah sorma bir yandan kasılma bir yandan sancı. Karnım yirtilacak gibi sanki. Kemikleri öyle güçlü ki deliyo resmen. Normal düşünüyorum, ama 22 sine kadar gelmezse sezeryan olacam. Artık dayanamıyorum çünkü
Ergunsed Mina06 ugrasmak istemeyen bir doktorsa oyle dusunur tabi ama yazik gunah kuvozde kalir ilerde kalici bir rahatsizlik olusur belli olmaz yani
Slnn1122 iki_tospik_annesii doğru söylüyorsun bende yarın hazırlayım kaç kilo senin Bebiş benim ki geçen hafta daha 2.250 dedi doktor sanırım biraz zayıf kalmış kız bebek
iki_tospik_annesii Slnn1122 Walla tatlım en son 3 hafta oluyor o zmn gittiğimde 2.50 gramdı ama şimdi ne kadar bilmiyorum 🤷♀️ ayın 1 de gidicem bakalım kaç kilo olmuş Benim oğlum olucak
Gokyz123 Ayseceferli aaaa aynıyız. Biz de şuan 37+3 üz. Cuma kontrolümüz var. Bebeğin gelişimi önde gittiği için doktorum eğer sezeryan kararı verirse ben de 5 ocakta doğum düşünüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🙏🏻
Ayseceferli Gokyz123 insAllah sag salim gelsin bebisler🙏 bebisin kilosu ne kadar acaba ? Bizde 3200 kilo
Egelianne Slnn1122 sizden öndeyim bana niye bu kadar geç veriyor ya sinir oldum doktoruma bak şimdi🤣🤣
Egelianne RumeysaNur34 evet ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi banada doktorum hepimiz için hayırlısı olsun insan son günler geçmiyor işte biran önce alsın istiyor 😍 o güne kadar doğum gelir korkusuda bir yandan sarıyor 🙈😂
Gkcdila Lalin2580 benimde risk var kanama olursa erken alınacak inşallah zamanını bekler kuzucuklarımız🥰