BusenurR https://resimyukle.io/r/i2e9u3DxHw ilk 10 dkda cıkmadı kızlar buhun adet günüm ama henuz olmadım olabilirim ama yarın diş doktoruna randevu aldım dolgum düştü kimiside hamilelik olmasa kuru cizgi böyle olmaz diyo bide diğer aylarda yaptım test hic kuruluk cizgisi böyle olmamıstı napayım sizce
moom222 BusenurR beklemelisin cnm ikinci çizgi var çünkü kan ver bugün gidip eğer varsa çıkar sonucda iki gün sonra tekrar yaptırman lqzkm 4 gün en azından test sonuçlarından emin olana kadar bence beklemelisin
BusenurR İlk 10 dkda emin olamadım yok gibiydi zorla görmeye calısınca belki birazdı yani kızlar sizce napayım var mıdır acaba kan versem ne zmana cıkar ki dua edin kızlar inşallah vardır
maviay246 BusenurR bende adet günü yapmıştım 5 dk sonra böyle oldu ama 1saat sonra regl oldum bilemeyiz bazen yanıltıyor bu testler en kesini kan vermek bence
BusenurR moom222 anladım cok tesekkür ederim kuruluk cizgisi bu ama daha oncekilerimde hic böyle olmamıstı kuruluk cizgisi
Omay0707 Kuruma cizgisi canım ilk dakikalsr yoksa cizgi sonrasına bakma bile çöpe at yoksa boştan yere heves edersin bende aylardır belirgin şekilde kurıma cizgisi cıkıyor
BusenurR Omay0707 simdi gittim sağlık ocagına sabah 10a kadar alıyolarmıs artık ya adet olurum yads yarın giderim bakalım olmazsam
Funday35 BusenurR ikinci çizgi çok hafif var ama ilk 5 dakika içinde çıkması lazım canım bence biraz bekle sonra testi tekrar yenile olmadı kan ver dişciyi ertele bence şuanlık