FatihBatur Ya ben 35 haftalığım. Crp değerim hep 9 yada 11 çıkıyor hic düşmüyor idrar yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım ama gene düşmedi sonra bir daha antibiyotik kullandım gene düşmedi dün kan vermiştim crp gene 11 çıkmış 🤦♀️ Bu şekilde crp düşmeyip doğum yapan var mi
busra5501 FatihBatur değeriniz çok yüksek değilki canım kaç tane doktora sordum hamilelikte bir tık çıkar bu değerler. Ufak bir kırgınlık hapşırık üşütme enfeksiyonda arttırır doktorunuz tehlike yok diyorsa çok takılmayın. Benimde 23 dü antibiyotik hap içtim 2 ye düştü ama düşmeseydi de doktorum korkma demişti
Lulikli FatihBatur benim bi ara 19a çıkmıştı doktorum o zaman bile ilaç vermemişti. Tekrar tahlil alalım yükseldiyse ilaç başlayalım demişti. Normale dönmüştü başlamadık o yüzden bence bir şey olmaz ama doktorun daha iyi bilir tabi 🤷🏼♀️
dakpinar- FatihBatur 14 aralıkta crp değerim 10 iken doğum yaptım ve enfeksiyon bebegıme de gecmıs o da 17 18 ile doğdu ve hemen küveze aldılar ve 9 gün kaldı antibiyotik tedavisi ile iyileşti çok Şükür . İnsallah sizde aynısı olmaz bol su da için Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
FatihBatur busra5501 ya benim doktorum değerim 9 olduğunda da antibiyotik vermişti enfeksiyon tehlikeli olabiliyor diye 🤷🏼♀️
FatihBatur Lulikli ya venim 9 olduğun da ilac vermişti antibiyotik enfeksiyon tehlikeli diye 2 kere kullandım düşmüyor yanı hic napim artık ilac kullanmakta istemiyorum
FatihBatur dakpinar- yaa peki ondan önce hic ilac kullanmismiydiniz antibiyotik falan ebfeksiyon icin
Zub34 FatihBatur crp ye kesin çözüm dut kurusu suyu ben içiyorum çünkü benım seneledir crp başıma bela hamile oluncada crp arttı ve en korktugum hadi hamile olmadan önce sıkımtı değilde hamilelikte sıkıntı antibiyotik içmeme ragmen düşmedi bende dut kurusu içiyorum doktorumada sordum arastırdım bu forumdada baya faydasınu gören olmus
Zeynepp97 Zub34 Dut pekmezi de olur mu acaba sunuyu nasıl yapıyorsunuz hazır mı satılıyor, bende deneyeyim
Burcutf Zub34 merhaba benimde crp yüksek. Bu dut kurusu kürünü nasil yapıyorsunuz ve kac gün yapıyorsunuz acaba?
Zub34 Ege25 hamile olmadan önce yaptım sıfırlandı ve saraçoğlunu izlemiştim sabah akşam demişti ben aabah akşam içmiştim ama şimdi ağır olur diye sadede sabahları aç karna içiyorum bir subardagı
FatihBatur Zub34 yaa peki bi zararı var mi acaba hamileyken dut kurusunu direk yesem olur mj suyunu pek içebileceğimi sanmıyorum da ondan bulantılarım ara ara hala devam ediyor cunku
Zub34 FatihBatur dut kurusunu direk yeseniz de olur heralde ama suyu kadar fayda eder mi bilmiyom ki zararı olsa ben içmem hamile halimlee içenler var doktorada sordum sadece cok şekerli oldugu için az tüket demişti
FatihBatur Zub34 hımm tamam evde dut kurusu vardı bende deneyeyim insallah duser benimki de cok teşekkürler
Zub34 FatihBatur eger ki midem bulanmaz derseniz suyunu için ama fazla değil bir su bardağına bir yemek kaşığı sabahları aç karna
ElifT816 Bulantı yapmıyorsa yemeklerinizde salatalarda falan soğanı arttırın bence. Doğal antibiyotik diyorlar
FatihBatur ElifT816 o kadar çok soğan tüketiyorum ki 🤦♀️ Soğansız yemeğe oturmam hem yemeklerime koyarım hem cig cig kendim cok yerim
Kuzeys_mom FatihBatur canım endişelenme hiç. sarımsak, soğan, yoğurt(probiyotik) tüketmeye çalış. Ben cuma günü sezeryan olacağım, pazar günü influenza A (domuz gribi) olduğumu öğrendim. Crp 100 çıktı, sezeryan günümde değişiklik yapmadı doktorum.
Zub34 Zeynepp97 hazır dut kurusu aldım aktarlarda heryerde var bi subardağına bir yemek kaşığı dutu kaynatıyosunuz aç karna içiyosunuz