Baldandamla Özel doktorun verdiği yapılması gereken tahililler sağlık ocağında yapılıyor mu yoksa hastahaneye mi gitmek gerekiyor
esgun Baldandamla ben de özel Muayehaneye gidiyorum doktorum istediği tahlillerle alakalı bir kağıt verdi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. Yaparlar bence sorun olmaz. Daha önce tiroit değerim yüksek çıktığı için sağlık ocağından iki kere rica ettim yapmışlardı.
blueberyy00 Baldandamla çoğu yapılıyor rutin testlerin çoğunu sağlık ocağına yaptiriyorum ben benimkisi direk zaten diyor şu kağıtta olanları sağlık ocağına yaptır diye orda yapılmayan bir iki tane oluyor onu da kendisi hastanede yaptircaksin diye belirtiyor
Meri3220 Baldandamla bende özele gidiyorum elime kağıt verdi bunların hepsini sağlık ocağında yaptır gel demişti orda yaptırdım illa hastane gerekli değil diye biliyorum
Mimik Saglik ocaginda idrar yapiliyor, ozel doktorun istedigi idrar tahlili… Kan ise cok detayli yapilmiyor…yani vitaminlere bakilmiyor… Kan sayimi demir vs. Hayati degerlere bakiliyor…
esgun 60_duygu ben de sağlık ocağından 8. Haftamda arayıp çağırmışlardı idrar ve kan ilk orda aldılar
Baldandamla esgun Bunu kendi doktorum bazı testler istedi o sağlık ocağındaki farklı sanırım çünkü doktor öyle söyledi
60_duygu Meri3220 bende özele gittim kağıt verdiler ama sağlık ocağı yapmadi bazı karı yaomiyo işte sizin ki yapar belki o yüzden dahiliyeye gittim orda yaptılar
Meri3220 60_duygu Doğrudur ben hiç denk gelmedim belki çok detaylı bakmıyorlardır ama sağlık ocağı büyük kolaylık ya hele şu dönemde covid varken keşke heryer yapsa