pijamaboregi Evvettt sorum başlıkta henüz erken biliyorum 21. Haftamdayım ama ne zaman başlamak mantıklı 30-32 falan mı
Nihal-7 pijamaboregi Ben 31.haftamda komple herseyini yıkadım utuledim yerleştirdim 3 günde anca bitirdim ütüyü yavaş yavaş yapınca böyle oluyo artık iyice zorlanıyorum onlar aradan çıktı en azından.
Kbracoskun pijamaboregi 32. Haftanız yikayabilirsiniz :) ben o zaman yikamistim çok geç vakte bırakmayın ne olur ne olmaz :)
kediannesi60 pijamaboregi balım o senin ağırlasma durumunada bağlı ben 28 den sonra bi anda ağırlastım bide hastaneye yatma durumum oldu eve gelir gelmez 29 da kıyafetlerini yıkadım bi arkadasım geldi ütüledik hastane çantasını hazırladık herseyi hazır kafam rahat istediği vakit gelsin moduna girdim sonrasında🌸
pijamaboregi kediannesi60 aslında şöyle hareket ederken falan çok zorlanıyorum otursam kalkamıyorum, kalksam oturamıyorum Çok 30’lu haftalara kalmayı düşünmüyorum doğru mu yapıyorum emin olamadım şuan 21. Haftamdayım detaylı ve şeker yüklemesinden sonra yavaştan başlasam uygun olur mu ?
Nihal-7 pijamaboregi 29.haftamin son günlerinde kurulmustu ama kaç kat sildik ve 3-4 gün havalndirdik mobilya kokusu çıksın diye.sonra yıkamaya başladım herşeyi yıkayıp utuleyim yavaş yavaş yaptım 31.haftamin sonunda herşeyi bitti yerleşti çok şükür
kediannesi60 pijamaboregi eksiklerini tamamladıktan sonra her aldığını yıkayıp yapabilirsin canım son anlara kalma derim insanın gözünde büyüyo🌸
Happybsrn pijamaboregi 🙄🙄🙄 Ocak ayı son alışveriş yapıp beşik fln öyle yapayım dedim🤣 yok kız bnce ideal zaman evde otur kalk yaparız önemli olan alışveriş bitsin gerisi kolay
kartanesi02 pijamaboregi ben 30. Haftada yıkayıp ütülemiştim çantamıda hazır etmiştim hemen ardından 32. Haftada doğuma hazır bi şekildeydim yani ama iyiki yapmışım zaman azaldıkça ağırlaşıyorsun hiç bişey yapamaz hale geliyorsun
Mimik pijamaboregi evet bence de makul ollan 30.gibi yavas yavas baslamak… Ben de 30 la basladim, Hala devam ediyorum, azar azar yikayip utuleyip yerlestiriyorum… Abimin esi, deterjan kokusu da ucar iyi olur demisti…