Seraydural Kızlar 6 haftalık hamileyim adet sancısı gibi sancılar oluyor ve gebelik belirtileri midem bulantısı yanma göğüslerde hassasiyet koku hasasıyeti kasıklarım batmalar var sorum şu düşük tehlikem var eğer düşük olsaydı bu belirtiler olur muydu kanama yok kese etrafında 8 mm lik kanama var [upl-image-preview url=//i.imgur.com/g65vc2E.jpeg]
Gokyuzum1 Seraydural bu dönemde böyle şeyler oluyor ama işin aslını bilemeyiz tabi doktorunuz tedbir amaçlı bişey demedi mi veya ilaç vermedi mi yada emin olmak için bi doktorunuza gidin bence 🌸
Mehtapca06 Yani düşük ağrılı olur ama şu dönemde yerleşirken de bebek aynı ağrıları sergiler kanaman olmadığı surecede stres yapma bence
Hafize27 Düşük aniden kanamalı başlıyor düşük olsa anlarsınız kötü şeyler aklınıza getirmeyin dikkat edin doktor ilaç verdi mi
Mimik Kardesimin esi de, tum gebeligiyle kese etrafi kanama alani vardi… Endise etme… Bu bahsettiklerin olagan gebelik belirtileri… Sakin ol canim, endiseni bi kenara atmaya calis… Doktorunun dediklerini yap… InsaAllah saglicakla gebelik geciririsin🥰
Hoho Benimde reglm 11 kasım dı şuan benim de kasık ağrısı ve batma hissi var korkuyorum normal mi acaba sizin bebek oluşmuş muydu
Seraydural Hoho nasıl yani 11 Kasım son adet tarihim Aralık 11 de öğrendim 2 kez gittim kese görünmedi 3ncüde gittim kese göründü ama kanama varmış pazartesi günü bir daha gidicem şimdi ben kaç haftalığım bilmiyorum
Hoho Seraydural benim normalde adete göre 7 haftalık olmam lazım ama doktorun makinesine göre 6+1 keseyi 5+6 da gördük doktorun sana söylemesi lazım kaç haftalık yada verdiği ultrason kağıdında yazar
Gulcinbbrc Seraydural bende 6 haftalığım canım keseyi dün gördük senin gibi kese etrafında kanama var dedi akıntı şeklinde kanamam da geldi benim progestan verdi onu kullanıyorum iğnede verdi ama onu ağrılı canlı kanaman olursa öyle yaptır dedi