Selinnnnn678 Kizlar dün sağlık ocağına gittim 16 haftalık hamileyim kalbini duyamadi benim cihazimdan olabilir dedi ama ben çok tediriginim hastaneye gitmeli miyim siz ne zaman duydunuz dopperle sağlık ocağında
Aslihan2 Selinnnnn678 sağlık ocağında sanırım 22.haftadan sonra duymustm 16 küçük belki o yuzden duyulmamıştır ama strese girip kendinide bebegide üzmektense hastaneye gidip baktırmak daha sağlıklı olur 🌸
Nur3307 Selinnnnn678 saglık ocagındankı makınalar genelde 20 ve altında duyulmuyor diye biliyorum en azından benim gıttıgım saglık ocagı öyle söylemişti 22 haftadan sonra duyarız demişlerdi korkmayın ama içiniz rahat etsin istıyorsanız gidin doktorunuza
prensesannesiiiiii Selinnnnn678 canım kusura bakma ama burda soracağına sağlık ocağından çıkar çıkmaz hastaneye gitseydin keşke…inşallah bebeğin iyidir❤️
MerveNur- Selinnnnn678 ben 19+6da duydum sağlık ocağında ama doktor denicez belki duyamayız demişti bu cihazlarla 20den sonra duyuluyor demişti bence korkmayın
Missewos Canim evde cikolata ye uzan koltuga hareketsiz kal sadece nefes ql ver karninin uzerine kumanda koy. Pit pit atar zaten evham yapma saglik ocaginda 20 haftadan sonra duyulur
Selinnnnn678 Missewos Ya aslında yatınca pıt pıt atışı goruyorum ama o benim atar göbek mı diyorlar bilmiyorum ama bebeginse görüyorum❣️
Gizmos @Selinnnnn678 sağlık ocağında baktırmayın bile bence 😅 ben 19. Haftamda gitti duymak için bastırınca kalktım baktırmadım. Makinaları çok eski oluyor hiç üzülmeyin 🌸
Halime0638 Selinnnnn678 sağlık ocağının makinesi cok çok eski küçük olduğu için duyamamistir ben 30 haftaligim hala kirk saat bulmaya çalışır duyabilmek için korkutma kendini bide karnında atan bebeğin kalbi değil damarın kan akışından dolayı kalp ritmi gibi görüyorsun ama degil damar o 🦋
Selinnnnn678 prensesannesiiiiii merkeze çok uzagim yani hastaneyede uzağım burada tecrübeli annelere sorup hareket etmek istedim ilk cocugum ve bilgisiz oldugum için bende biliyorum sormak yerine hastaneye koşmayı ama genel bilgiye göre 20 haftadan önce duyulmuyor dendiği için Elham yapmadım
prensesannesiiiiii Selinnnnn678 canım ben zaten kötü bir niyetle asla söylemedim Allah evladını sana bağışlasın inşallahta bebeğin sağlıklıdır ve her zamanda sağlıklı olur burda tabi sorarsınız ama ben olsam panik olur giderdim ben 18. Haftada sağlık ocağında kalbini duymuştum mesela ondan söyledim yoksa kaçıncı haftada duyuluyor falan bununla ilgili bir bilgim yok..
sinem-aktas Selinnnnn678 aağlık ocaklarındaki cihazlar çok hassas olmadığı için malesef bu haftalarda duyulmuyor kalp atışları sakın korkma. Benim bebişimin kalp atışları 22-23. Haftadan sonra duyuldu sağlık ocağındaki cihazda.
Selinnnnn678 sinem-aktas Çok teşekkür ederim ben minik minik hareketini hissediyorum bugün için rahat biraz dün gitmistim duyulmamisti ama bugün ben burdayim diyor güçlü oğlum🥰❣️
Selinnnnn678 prensesannesiiiiii Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim bende yanlış bişey demiyorum yanlış anlamayın imkanım kısıtlı olduğu için gidemedim zaten sağlık ocağındaki doktor 18 19 da duyulur 16 küçük dedi ❣️
prensesannesiiiiii Selinnnnn678 yok canım yanlış anlamdım Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 😊🤲❤️😘😘