Deletedmom623737 sizde en guzel günlerde kullanın besigiiniz çok tatli odasinda sağlıkla büyüsün bizde planlı gittik 4 5 ay arası hazırladık her seyi cogu hediye gelmisti 6 da dinlenirim dedim hamilelik surecim normal ilerledi 7 de artik yikama ütüleme yerleştirme dedik tabi ürünleri yıkayıp üzülerken duygular 😊2 gun once dolabi yerlestirirken cok mutluyduk esimle diyorus minicik icine giricek diye dunde besigi kurarken cok gyzel duygulardi, soruyorlar hazir misin diye evet diyoru ama bende şuan heyecan normal ama 1 ay kala dusunemiyorum 😊 Normal doğum düşünüyorum bakalim sonuna kadar bekliycem 😊inşallah sonra dogumhaneye eşimle girip kızımla çıkarız ❤ bende hastahane çantası icin hazırlk yaptim canım sonra bavula koyarım liste yapmadım da doktor kitapları okurken orada yazıyordu internette çok şeyler var diye araştırmadım en iyisi dedim kitaptan baz almak yakınımda doğum yapan bir arkadaşım var, annelerimiz de tecrübeli tabi ama şimdi her şey daha da gelişti ya artık hazirlycaz bakalim 😊❤