SusamTanecigi zzeynepyldrm olabilir tabi ki bende 4 haftada öğrendim em6 haftada falan başladı sanırım inşallah sizin olmaz çok zor gerçekten
Ipekkarakus0 zzeynepyldrm valla bende hiç belirti olmadı ne bulantı ne halsizlik çok şükür erkek bebek 😂
Seymanur234 Kızımda hiç ama hıc anlamadım tedavi sürecinde olmadam 5ay hiç anlamazdim ne ağrı ne kusma ne kilo alımı hicbisey olmadı ama bunda midem hep bulaniyo 13haftaligim daha cinsiyeti belli değil yani bence bebekten bebeğe degisiyo yada senin yapınla
ggkca Belirtilerin cinsiyet ile yakından uzaktan alakası yok, her hamilelik kendine has. Benim hiç kusma mide bulantısı olmadı kızım olacak çevremdeki herkes kesin erkek diyordu, önemli olan sağlıklı olması gerisi yalan ❤️
EsengulC zzeynepyldrm büyüklerin zamanında tabi ultrason olmadığu için bi.çok hurafe var malesef benim bebeğime üç doktpr kız dedi en son başka bi dpktora gittim erkek dedi şimdi inanmadık ama kayınvalidem hemen diyo zaten aenin göbeğin erkeğe benziyodu diye halbuki lakası yok ilk evldım erkek ond böyle değild göbeğim ama işte bilemiyorum
defneveannesiii zzeynepyldrm ilk aylarda çok halsizlik mide bulantısı vardı. 28 haftalık olduk hala bulantılar bitmedi. Kızım olacak.
miranbeyinmothersi zzeynepyldrm ben 5 haftalıkken öğrendim ilk bebeğim ve erkek. Ben çalışan bir kadın olarak 32 haftadayım ve inanılmaz ilk günden beri zindeyim. Uyku çok sevmeme rağmen bariz bir uyku durumu yaşadım hiç uyumadım yorgunluk 0. Çok güleryüzlü ve herseye koşturuyorum. Tam erkek benek belirtileri vardı bol bol tatlı isteği karpuz vs çok yedim çikolata vs. Hiç ama hiç kusmadım. Hiç tiksinmedim kokulardan bulantım vs hiç olmadı. İştahsızşık hiç olmadı ama ilk 4-5 ay 4-5 kilo verdim. 32 haftadayım toplam verdiklerimdele beraber 8 kilo aldım ama hamile kaldığım kilodan sadece 3 kilo fazlayım. Ben erkekteki tüm belirtileri yasadım bende böyleydi canım
miranbeyinmothersi Bide 11 haftada öğrendim ve karnım nerdeyse hiç Çıkmadı . Ki bebeğim kilo olarakta haftasından ileride kilolu olmasına rağmen.
aysnrsvs Seymaa30 oluyor hamilelikte kasık agrisi adet olacakmis gibi olmuştu rahim buyuyor genisliyor korkmayin
hepoyleolurzaten zzeynepyldrm Herkesin hamileliği farklı oluyor erkek ya da kız diye ayrım yapmak biraz zor o yüzden. Ben oğluma hamileyken daha öğrenmemişken bigün boyunca uyumuştum sonrada sürekli gün içinde oturduğum yerde bile uyuyakalıyordum. Midem çok yanıyordu saatlerce sürüyordu. Öğrendikten sonra 5 haftada tiksinmelerim başladı 6 haftadan sonrada kusmalarım başladı 12 haftaya kadar devam etti 🤷🏻♀️
Saftorik zzeynepyldrm ayyyy biran kendimi gördüm İnan sinirlerim hopladı ilk bebeğim erkek eşimle sevgiliysen hep kız bebek hayali kurardık ikinciye hamileyim kayınbaba Buda erkek erkek diyip duruyor sana ne be adam senin olmuş dört tane sana ne diyemiyorum içim içimi yiyor bende 11 haftalık oldum ve hala netten kız bebek erkek bebek belirtileri okuyorum. İlk hamileliğimle taban tabana zıt bütün belirtiler. Bide kalp atış hızı oğlumda 130 lardaydı bunda 140 larda dedi dr bakalım. Rabbim sağlıklı ve hayırlı versin ama kız versin 😍
zzeynepyldrm Saftorik Ahaha tabii ki en önemlisi sağlıklı olması ama büyükler bazen bizim duygularımızdan anlamıyor kırıcı oluyorlar
Saftorik Hzlkaya ben oğluma hamileyken daha öğrenmeden önce bel ağrım çok şiddetliydi bunda ise kasık batmamdan dolayı hamileliğimden şüphelendim göbekte bence ikinci olmasıyla alakalı