Burcuoztrkk Ayagıma havluyu soguk suyla ıslatıp koymadan yatamıyorum yanıyorrrr altı burnumda tıkalı ona yapcak bsyim yok 10+6 yız
ebru_ecrin_demir Burcuoztrkk burun tıkanıklıgın için bi çay bardağı su kaynatıp soguttuktan sonra suya bi çay kaşığı kaya tuzu bi çay kaşığı karbonat koyup karıştır ve varsa boş bi fısfıs şişesine koy çok güzel açıyor
Kadze Burcuoztrkk bende aynıyım şekerim yok ama bekarlıktan beri geceleri el ve ayak atesinden mahvoluyorum her Gece ya sirkeli su yada buzlu şişe ayaklarıma koyup ancak uykuya dalıyorum 26+5im hala daha devam aynı hele ki sıcaklarda ztn uymak işkence tüm düzenim kayboldu
Seyma18 Burcuoztrkk arkadaşın verdiği tarif bende çok burun kanaması yaptı. Ben eczaneden okyanus suyu aldm o iyi geliyor bana hamilelik döneminde kullanıma uygun
ebru_ecrin_demir Burcuoztrkk mutlaka dene faydasını görürsün benim alerjim var mevsim geçişlerinde burnumdan nefes alamıyorum asla haftalarca otrivin sprey kullandıgımı biliyorum en son çözümü bu yöntemle buldum hamile kaldıgımdan beri tıkandıgım gecelerde sıkıyorum uykuya dalana kadar rahatlatıyor
Yogurtlupilav Burcuoztrkk aynı sıkıntı bende de var, ellerimin ayaklarımın yanmasından yatağa giremiyor, uyuduğumda da burun tıkanıklığından dakika başı uyanıyorum. Şimdi yaz camlar açık, Baharda ve kışın nasıl olacak düşünemiyorum bile 🙈
Edabilal2005 Burcuoztrkk sanki beni anlattın bacım bütün gece ayaklarımı soguk suyla yıkamaktan bıktım yoksa yatamıyorum burnum da tıkalı ona da burun spreyi yapıyorum 🤦♀️
Mervemir Burcuoztrkk benim de ayaklarım felaket yanıyordu duvara dayayıp yatıyordum artık maalesef gebelik şekeri çıktı diyete başladım gecti umarım öyle bişey yoktur ama siz yine de önlem alın