GamzeDurmus Arkadaşlar geceden beri ağrım var kasıklarımda hala daha yürürken ağrım oluyor rahime de baskı oluyor zonklama tarzında ağrım oluyor normal midir bu kadar uzun sürmesi daha önce yaşayan oldu mu neler yaptınız
SekerAnne GamzeDurmus çok bi bilgim yok ama iki gün önce benim de ağrım vardı yorulunca olduğunu düşündüm
leylo29 GamzeDurmus Ayni bnde senin durumdayim bana care bulamadi doktor canim aynisini yasiyoz vlla geceleri bazen aglayarak uyandimi bilirim kasiktan agrim oluyor odrar testi yaptir sende bi belki enfeksiyon da olabilirmiş bnde ole cikti
GamzeDurmus SekerAnne dün biraz yorulmuştum eve gelince sadece belim ağrımıştı ama uyurken birden ağrı girince anlam veremedim böyle durumlarda tedirgin oluyorum bir sıkıntı varmış gibi
GamzeDurmus leylo29 valla daha yeni yaptılar ya birşey de çıkmadı, bebeğe birsey olmasın ben ağrısını çekiyorum bir şekilde ama tedirgin oluyorum birşey mi oluyor diye
Durubebegim GamzeDurmus enfeksiyon almış olabilirsin zonklama ondan oluyor ama doktoruna görün daha çok küçük baskı yapması normal gelmedi bana
GamzeDurmus Durubebegim daha önce söylemiştim enfeksiyon olabilir ama eğer yanman vs yoksa rahim de büyüyor olabilir dedi 2 kere falan idrar vermiştim temiz çıkmıştı inşallah öyle bir durum yoktur hala daha yanmam vs yok nasıl olacak bilmiyorum