Esraustaoglu Kızlar 23 haftalık hamileyim covid oldum aşısızım 9. Günüm bugün aşırı derece de öksürüğüm var uyurken falan asla uyutmuyor öksürdüğüm de karnım kasıklarım çok acıyor bebeğe bir şey olur diye korkuyorum öksürmenin bebeğe zararı olur mu
Taha100111 Esraustaoglu bende kovit değilde balgamlı kuru öksürük sardı alerjik olarak 4 gündr içim dışıma çıkıyordu dün doktoruma gittim öksürük şurup verdi bitkisel karışım çok iyi bunu kullan dedi dün kullanmaya başladım çok rahatladım birde boynuma ve ayaklarıma vicks sürdüm havlu ile doladım öyle uyudum çok iyiyim şuan çok şükür
Selin12- Taha100111 Esraustaoglu zencefil çörek otu karabiber bal birazda zeytinyağını karıştırıp yiyin hemen kesiyor bende 3 haftadır alerjik öksürük çekiyorum bitkisel şurup kullandım ama bu daha etkili gerçekten iki sefer yedim öksürüğü kesildi birde lavanta yağı ile buhar banyosu yaptım çok rahatladim
Missewos Esraustaoglu kuzum bunun asiyla alakasi yok ben asimi oldugum halde 4 ay oksurdum merak etme. Asisiz oldugun icin degil. Acilen caresine bakman lazim balgam sokturucu sor doktoruna ben oksurmekten kese yaninda kanamam olustu 6 haftadir yogun kanamam var
Esraustaoglu Missewos aaaa ben yarın acile gideceğim malesef özellere gidemiyorum 10. Gün yarın hem test hem bebeğe baktıracağım kaç hastalıkken kese yanı kanamanız olmustu 😭
Missewos Esraustaoglu 7. Haftada kese yaninda kanama var dediler kuzum korkman icin demedim onlem alman lazim
Esraustaoglu Missewos ay teşekkür ederim canım benim bugün 9. Günüm rabbim bina önce atlatmamı nasip etsin ‘çok sor bi süreç gerçekten