Merhaba kızlar, önceki gönderilerime bakanlar bilir belki. Ama şuan tuvalete gittim belimde ve kasıklarım da sancılar var. Fakat 2. doğumum olduğu için tam doğum sancısı değil ama artacak kıvamda. Her neyse pembemsi kahvemsi akıntım oldu sümüksü. Fakat çok kıvamlı değil, sümüksü sadece. İlkinden biliyorum aynı bu şekilde oldu gecesine sancı çoğaldı ertesi öğlen doğurdum hadi inşallah 😇 Ama hissediyorum ki bu defa doğuracağım sancılar git gide artıyor 😱 Ne yaptım onu söyleyim , doğum başlasın diye yapmadığımı bırakmakdım sizde hepsini biliyorsunuz zaten klasik şeyler! Ama dün bir yorum okudum burada, kim olduğunu unuttum. Dediki 11 hurmayı kaynattım suyunu içtim hurmayı yedim dedi. Onu yaptım, ve 60 squat (Bunu zaten yapıyordum) ama hurma mı fayda etti kesin! Normalde 7 tane yiyordum günlük ama bu defa 11-12 adet hurmayı 2’ye böldüm 2 bardak su ile başladım. Suyunu içmek güzeldi ama tanelerini yemek çok güzel değildi ama doğurma yolunda herşey mübahtır 🤣 Kızlar dualarınızdan beni eksik etmeyin, sağlıkla evladımı kucağıma alıp evime geleyim artık 🙏🏻 Kolay doğumum olur inşallah ❤️ Hepiniz aklımda olacaksınız hepinize dua edeceğim inşallah 🙏🏻