Halime0638 Kızlar dün aşı oldum geceye doğru bogaz agrim başladı genizden gelen ve şimdi asiri kas ağrısı ve boğaz baş ağrısı yaşıyorum daha baska bisey çıkarmı bilmiyorum benim gibi olan varsa nasıl atlattı kendimi çok kötü hissediyorum 🥺
kizannesiiii Halime0638 ilk aşıdan sonra bende hasta gibi olmuştum bol sıvı alıp dinlenirseniz geçiyor
Seda5892 Halime0638 hamile değilken yaptırmıştım ilk dozda 10 gün çok baş ağrım olmuştu benimde ilaç vs fayda etmedi. Ama 2. Dozda hiç sıkıntı olmamıştı
Halime0638 N-h-e123 ortada zaten hersey benim vücudum dan böyle yoksa aşıdan dolayı şöyle oldu falaj diye şikayetim yok ben tetenozu da zor atlattım vücudum cok hassas aşılarım zorlu geçiyor sadece benim gibi olan varsa nasil atlattı onu sormak icin yazdim
kizannesiiii Halime0638 normal grip olmuşsun gibi olup geçiyor bikaç gün, ikinci doZda hiçbişey olmamıştı
Halime0638 kizannesiiii valla dun oglen oldum gece geniz bogaz agrisi basladi baş ağrısı kol agrisi sabah tum eklemlerim kaslarim sizliyordu simdi bas agrim gecti bogazim ve kas eklem agrim devam ediyor cok hassas olduğum icin biraz dokundu
bebeliannegeldi Halime0638 ilk doz aşımda kokumda ağrı vardı sadece. 2. Doz aşımda bende de anlattığınız belirtiler olmuştu. Grip gibi olmuştum yani birkaç güne geçti. Çorba içtim pastil kullandım boğazım için bol su içtim ve mandalina yedim bir de.
bebeliannegeldi Halime0638 soğuk algınlığı öksürük başlangıcı gibi durumlarda kullanılan şekere benzer bir tablet. Bal zencefil gibi ürünlerle yapılıyor. Ben hasta olacağımı anladığımda kullanıyorum günde 1 tane çok iyi geliyor.
Zuzu04 Bende 2. Dozdan sonra eklem ağrısı ateş ve halsızlik olmuştu parol için ve dinlenin yarına toparlarsınız inşallah
Nisa1710 Halime0638 bende ikinci dozda sizin gibi hastalandım ama sadece bir gün sürüyor sonra geçiyor 3. Dozda ise daha hafif geçti