Deletedmom_85 amin ol ki o boltan düşünce olmasını engelliyorum kendimden biliyorum biz 2 yıl cocuk istemedik ama 1.5 yıldan sonra denedik asla ama asla olmadı ağlamalar sinir krizleri eşime boşansak mı acaba demeler neler neler. 3.5 yıllık evliyiz ve ameliyat oldum cocuğum olmaması için korunuyorum ama içimdende sanki oluyorda korun diyorlar dedim. İnan hala daha inanmıyorum korunurken hamile kalmışım. Beynimin yanından hamilelik geçmezken adetim gecikti ve testte ömrümde ilk defa çift çizgi gördüm. Ve o halde bile ağlayıp eşime bak yanlıştır kaptırma seni üzmek istemiyorum deyip gece 01.30 hastaneye gittik. Ve beta 2999 5 haftalık filan hamileyim. Orda bile ağlayıp bak nolur sakin ol hamile değilimdir test yanlıştır doktorda baksın vs va vs diyordum. Psikolojimin nasıl yerlerde olduğunu tahmin edebiliyormusun. Şimdi çok şükür 32 haftalık hamileyim, eşimle konusunca diyoruz bizim evliliğimizin en güzel en özel anları heralde o aydı o kadar telaks cocuktan bebekten uzaktık ki nasip oldu. Sana tavsiyem eğer ikinizde bir hastalık yoksa stresten uzak olmanız. İnşallah sizede en kısa zamanda nasip olur