Kızlar doğum hikayemle geldim💓 dün akşam üzeri 3-4 gibi kasılmalarım başladı nefes aldırmıyordu. Ayrıca belden vuran ağrılarla farklı bir durum olduğunu doğumun başladığını hissettim. 3 saate yakın evde kasılmaları karşılayarak eşimin gelmesini bekledim. Normal doğum istiyordum hamileliğimin başından beri fakat bebeğimin kafası büyüktü dolayısı ile sezeryan olası durumda aklımın ucundaydı😊 Nst ye girdim düzenli sancılarım çıktı ve 4 cm açılmam vardı, yatışımı verdiler fakat 3 saat sonraki muayenede açılmanın hiç ilerlemediğini gördük halbuki ben çok fazla sancı çekmiştim doktorum o an 6 cm ye ulaşmış olması gerektiğini söyledi ben de daha fazla sancı çekmek istemedim açılma çok yavaş ilerleyecekti belliydi. Spinal anestezi ile sezeryan olmaya karar verdim. 23:48 de oğlum dünyaya geldi. Dünyam o oldu. Tüm ağrılar uçtu gitti. Yürüyüşler evet zorluyor ama oğlum sağlıkla yanımda yatıyor ya herşeye bedel. Sormak istediğiniz soru varsa zevkle yanıtlarım. Herkese kolay doğumlar diliyorum 💙 Bu arada 38+0 da 3880 gr doğdu 🎈